Az iskolában bántották, a Sztárban sztár leszek! énekeseként agyondicsérik Balogh Krisztofert

Osztálytársai Balogh Krisztofer szemébe mondták, hogy úgysem lesz belőle soha énekes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden tehetségkutató műsorban akad legalább egy olyan versenyző, akire a közönség és a produkció résztvevői egyaránt színfoltként gondolnak. A 2021-es Sztárban sztár leszek! tehetségei közül ez egyértelműen Balogh Krisztofer, aki nem csak az utánzáshoz ért, azt is nagyon tudja, hogyan kell mosolyt csalni a közönség arcára. 

A Tóth Gabi csapatát erősítő énekes már a válogatók során bevésődött mindenki emlékezetébe, ugrálva örülő, sikítozó győzelmi táncát, amit akkor adott elő, miután megtudta, hogy továbbjutott, nehéz lenne elfelejteni.

balogh krisztofer
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

A Vásárosdombon született 23 éves fiatalember produkcióit agyondicsérik a zsűritagok, többször elérte, hogy állva tapsoljanak neki, valamint rögtön az első adásban kiérdemelte a maximum pontszámot tőlük, olyan hitelesen adta elő Emilio Ne nézz vissza című dalát. 

Mindezek tudatában nehéz elhinni, hogy annak idején épp amiatt vált az iskolai gúnyolódások céltáblájává, mert az volt az álma, hogy bekerül a reflektorfénybe. 

- Arról álmodoztam, hogy énekeljek és színészkedjek. Mindig néztem a tévéműsorokat, már akkor tudat alatt a Sztárban sztár leszek!-re készültem. Sokan bántottak azért, mert tudtam, mi a célom, énekes akarok lenni. Azt mondták, hogy nem lesz belőlem énekes soha - árulta el a Tények Plusz interjújában.

balogh 1
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

A folyamatos bántások elől is a zenébe menekült. Érdekes, hogy épp mestere, Tóth Gabi dalai adtak neki erőt ahhoz, hogy újra és újra felálljon a padlóról.

- Mindig az ő zenéit kapcsoltam be, fülhallgatón hallgattam. Mindegyik dalában találok valamit, ami erőt ad a lelkemnek. A mai napig, ha olyan életesemény adódik, ami lelkileg megvisel, őt hallgatom.

Pápai Joci felesége bikiniben

Pápai Joci és Anita másfél év után, 2004-ben kötötte össze az életét, azóta kétgyermekes szülők lettek: Hanna lányuk 2005-ben, Zalán fiuk 2011-ben született. Képeken mutatjuk, milyen bombázó a sztáranyuka.

Ezt is szeretjük