12 év után ezért válik a Keresztanyu sztárja: hiába próbálkoztak, menthetetlen volt a házasságuk

Balogh Anna, a Keresztanyu Timije 12 év után válik férjétől. Istvánnal jó ideje voltak problémáik.

Balogh Anna válása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Balogh Annát a nagyközönség a Keresztanyu sorozatból ismerhette meg, ő alakítja Bárány Jóska feleségét, Timit. A valóságban is házasemberként élt, de az év elején, 12 év után a válás mellett döntöttek a férjével.

Istvánnal régóta voltak már problémáik, elsősorban az eltérő életritmusuk miatt: a férfi kilenctől ötig dolgozott hétköznaponként egy bankban, míg a sorozatsztár pont este ment el otthonról a színházba.

Balogh Anna válása

Az intimitást felváltotta a rutin, eltávolodtak egymástól. Már csak a mindennapok feladatairól és gyermekükről beszéltek. 

balogh anna 2
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

A helyzet rossz hangulatot, feszültséget teremtett otthon, így a színésznő lányával egy időre el is költözött. Végül visszatértek, mert a házaspár úgy vélte, még meg tudják menteni a kapcsolatukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

- El is mentünk tavaly nyáron egy fantasztikus közös nyaralásra, aztán a férjem munkahelyet is váltott. Otthagyta az állását, mert más területen szeretett volna kibontakozni. Gondoltuk, ezáltal hátha jobban tudunk majd igazodni egymáshoz, de már ez sem segített 

Elkéstünk, eltávolodtunk egymástól, és tulajdonképpen egyszerre mondtuk ki: váljunk el

- mesélte a Best magazinnak.

2012-ben keltek egybe, kislányuk, Anna három évvel az esküvő után született. Mindkettejüknek az a célja, hogy a szakítás során Liza ne sérüljön, így a közös gyermekfelügyelet mellett döntöttek.

balogh anna 1
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

A színésznő nem tagadja, 12 év után úgy élte meg a válást, mintha kihúzták volna a talajt a lába alól. Bár békésen akarták intézni a folyamatot, voltak hullámvölgyeik Istvánnal.

- Szerintem hazudik az, aki azt mondja, konfliktus nélkül egy válást meg lehet úszni. De nem baj, kellettek a mélypontok, hogy abból újra építkezni tudjak, megalapozni egy szellemileg, lelkileg értékesebb új életet.

Németh Kristóf álomotthona

Németh Kristóf a Szentendrén található álomotthont párjával, Zitával közösen tervezték meg, a kivitelezést pedig a színész apósára bízták. Megérte a hosszú várakozás, a családi fészek éppen olyan lett, mint amire mindig is vágytak.

Íme Németh Kristóf új álomotthona: hatalmas házba költözött Szentendrén a családjával

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Ezt is szeretjük