Balázs Fecó és 21 éves fia: Ferenc sok mindenben édesapjára ütött
Balázs Fecó szeretné, ha megélhetné fia sikereit, ezért nagyon ügyel az egészségére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar könnyűzenei élet egyik meghatározó alakja Balázs Fecó. Olyan örök klasszikusokat köszönhetünk neki, mint az Évszakok, az Érints meg vagy A csönd éve. Közel a hetvenhez esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, fiatalosabb, mint valaha.

Az apai örömöket érett férfiként tapasztalta meg, már 48 éves volt, amikor világra jött egyetlen fia. Az ifjabb Balázs Ferenc édesapja egyik örömforrása, miatta is igyekszik minél fittebben tartani magát.

Balázs Fecó és fia, Ferenc

A sármos fiú sok mindenben ütött édesapjára, külsőleg is emlékeztet rá, szemét és száját is tőle örökölte. A természetük is hasonló, azonban ő nem a szórakoztatóiparban képzeli el a jövőjét, de ezt apja egy cseppet sem bánja.

- Így nem lesznek olyan keserves időszakai az életének, amik a szakma hullámvölgyeiből adódnak ebben a világban. A külpolitika érdekli, ezen a vonalon szeretne érvényesülni - mesélte a Kossuth-díjas zenész a Story magazin interjújában.

 - Szerencsére jó nyelvérzéke van, profi módon beszéli a németet és az angolt is. Bízom benne, hogy - ha az unokámét nem is -, az ő boldogságát és sikerélményeit átérezhetem.

A 69 éves sztáron négy évvel ezelőtt egy rosszullét után életmentő műtétet végeztek el, emiatt pedig gyökeresen megváltozott az élete, elkezdett sokkal jobban odafigyelni magára. Húsz kilót fogyott, és a cigarettát is letette.

A testmozgást sem hanyagolja el, ebben is fia van a segítségére, aki időnként kölcsönadja neki kisebb súlyzóit. Azt is megválogatja, hogy mit eszik: ugyan nem mondott le a kedvenceiről, de immár tudatosabban, kisebb mennyiségben fogyasztja őket.

Győrfi Pál és fia

Győrfi Pál fia modellkedett, néhány évvel ezelőtt Dani volt az egyik hazai mobiltelefon-szolgáltató tarifacsomagjának a reklámarca. Tavaly diplomázott a Corvinus Egyetemen kommunikáció és médiatudomány szakon. Korábban cégeknek gyártott audiovizuális tartalmakat, most viszont a saját oldalaira koncentrál. 

Ezt is szeretjük