Nyári Károly ritkán látott fiával pózolt - Fotókon a 20 éves Karcsi
Nyári Károly fia édesapja tehetségét örökölte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Károly szép családot tudhat magáénak, két gyönyörű énekesnő lánya, Nyári Edit és Aliz mellett egy fia is van, Karcsi, aki márciusban ünnepelte huszadik születésnapját. Míg a zongoraművész lányait gyakran láthatjuk a médiában szerepelni, addig fiát csak nagyon ritkán. Utoljára 2016-ban, a TV2 egyik vetélkedőjében, a Bumm! című műsorban szerepelt együtt az egész család.

Testvéreihez hasonlóan Karcsi is rajong a zenéért, ráadásul édesapja által már kiskorában megismerhette közelebbről a hangszereket. Nyári Károlyhoz hasonlóan ő is zongorázni kezdett, csupán hétéves volt, amikor elkezdte tanulni az alapokat. A Weiner Leó Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola tanulója volt, ahonnan 2018 májusában ballagott el. Ugyanebben az évben nagy megtiszteltetés érte, ugyanis a Magyar Állami Operaház színpadán bizonyíthatott a nagyérdeműnek.

Az 57 éves sztár csak ritkán posztol a fiáról, ám rajongói mindig örülnek a közös képeiknek, többen meg is dicsérték, hogy mennyire helyes férfi lett belőle: "kedves, szép fiú", "de szép fiatalember" - írták neki a kommentelők a Facebookon, illetve Instagramon. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Nyári Károly fia, Karcsi.

Ezt is szeretjük