Mága Zoltán 23 éves lánya igazi bombázó – Jennifer telt idomokkal hódít
Mága Jennifer nemcsak gyönyörű, de tehetséges is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mága Zoltán hegedűművész immár három gyermek büszke édesapja: Jennifer 23, Zolika 13 éves, míg a legkisebb gyerkőc, Elisabeth 2018 februárjában született.


A Prima Primissima díjas előadó méltán lehet büszke gyönyörű és tehetséges családjára. A zene iránti rajongását két idősebb gyermeke is örökölte, míg 23 éves lánya évek óta énekesnőként áll színpadra, addig Zolika apja nyomdokaiba lépve a hegedűművészet felé vette az irányt: fiatal kora ellenére 2018 szeptemberétől a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Rendkívüli Tehetségek Képzőjének a hallgatója lett.

Mága Jennifer - aki januárban ünnepelte születésnapját – már most komoly sikereket ért el a szakmában: 2015-től önálló, nagyszabású show-jai vannak, 2018-ban Los Angelesben egy világhírű producerrel dolgozott együtt legújabb lemezén, ugyanebben az évben tartotta meg nagykoncertjét a MOM Kulturális Központban, és édesapja újévi koncertéjének is állandó fellépője a Puskás Ferenc Stadionban.

Mága Jennifer nemcsak elképesztő hangjával hódít. Az évek során kislányból dögös nővé érett, erről tanúskodnak a róla készült káprázatos fotók is.

Ezt is szeretjük