A Nagy Duett sztárja egyszer szakított élete szerelmével - Majdnem belehalt ebbe
Balázs Andrea egy időre szakított nagy szerelmével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 Nagy Duett című műsorában szereplő Balázs Andrea 16 éve alkot egy párt szerelmével, Gáborral. A 39 éves színésznő még 2002-ben egy házibuliban találkozott kedvesével, ott alakult ki kettőjük között szerelem. Kapcsolatuk azonban egyszer mélypontra került, egy időre külön is váltak, erről és szakításuk okáról őszintén mesélt a Best magazinnak.

A hetedik év volt a kritikus pont

Balázs Andrea elmesélte, ha egy párkapcsolatban problémát érzett, akkor hamarabb véget vetett a kapcsolatnak, mielőtt sérült volna, így nem élt át óriási csalódásokat. Azonban, amikor Gáborral a hetedik évbe léptek, akkor nagyon sokat sérült.

Balázs Andrea és kedvese, Gábor Karinthy Jutkával és Pierre Karinthyval Párizsban.
Balázs Andrea és kedvese, Gábor Karinthy Jutkával és Pierre Karinthyval Párizsban.
Fotó: Facebook/Balázs Andrea

- A hetedik évben megéreztem, hogy gond van. Nem figyeltünk egymásra, úgy éltünk egymás mellett, hogy semmi közünk nem volt a másikhoz. Viszont annyira tiszteltem és szerettem, hogy inkább elengedtem őt. Sírva szakítottunk. Nem volt jó, majd' belehaltam. Beteg lettem, olyan szinten hiányzott - mesélte a lapnak.

Balázs Andrea és Gábor végül rájöttek, hogy nem élhetnek egymás nélkül, és újra megpróbálták együtt.

- Eltelt három hónap, és újra udvarolni kezdett nekem, fél év után megint egymáshoz idomultunk, és végül a hónom alá csaptam a közös kutyánkat, és visszaköltöztem hozzá. Azóta, amint csúszik ki a szár, észbe kapunk. Ez a boldog kapcsolat titka, hogy figyelünk egymásra - tette hozzá.

A színésznő elmondása szerint Gábor csendes, megfontolt, nyugis ember.

- Ő biztosítja, hogy nem robban fel körülöttem tízpercenként valami. Ilyen volt édesanyám is édesapám mellett. Hatalmas amplitúdóval élem az életem, ő visszafog. Én vagyok az elméleti, ő a gyakorlatias. Ettől működik, így lépünk lépcsőről lépcsőre az életben.

Ilyen gyönyörű Horváth Tamás felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy A Nagy Duettben szereplő Horváth Tamás, aki nem mellesleg Balázs Andrea partnere a műsorban, milyen gyönyörű nőt vett feleségül.

Ezt is szeretjük