A magyar sztárpár egy válás és 10 év után talált ismét egymásra
Epres Panni és Benedek Tibor tíz évvel első találkozásuk után találtak igazán egymásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Epres Panni édesapjától katolikus neveltetést kapott, és keresztény vallású, így hisz a túlvilágban, ugyanakkor a reinkarnáció gondolata is foglalkoztatja, és a sorsban is hisz. Utóbbi nem meglepő, hisz férjével, Benedek Tiborral a sors másodszorra is összehozta, és szerelmük akkor teljesedett be, mesélte a gyönyörű modell és édesanya Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában.

Gyermekei apjával, a legendás vízilabdázóval, Benedek Tiborral már 16 éves korában megismerkedett, és rögtön tudta, hogy egymásnak teremtette őket a sors. 

- Tibor találkozásunk pillanatától minden mozdulatomban benne volt, tudtam, hogy lesz dolgunk egymással az életben - mesélte a Life TV ezoterikus műsorában a 41 éves sztár. 

epres-panni-peller-mariann
Fotó: Life TV

Úgy alakult, hogy Benedek Tibor kétezer kilométerrel arrébb, Olaszországba költözött, ráadásul megházasodott, és egy gyermeke is született, mialatt Panni is párkapcsolatban élt. Első találkozásuk után tíz évvel szerelmük végül beteljesedett, összeházasodtak, és két gyermekük is született.

- A szeretetem Mór felé szerelem, ő egy kicsi férfi, Barka lányom pedig a szövetségesem, benne teljesen magamat látom - avatta be gyermekeivel való kapcsolatába a műsorvezetőt. 

A szerencsés szerelmi fordulat miatt Epres Panni hisz a megérzésekben, és abban, hogy, ha egy munkáról vagy egy találkozásról azt érezzük, hogy még közünk lesz hozzá, az be is fog következni. 

Peller Mariann műsorának legújabb része április 15-én, vasárnap 16:30-kor látható a Life TV műsorán, ahol az is kiderül, hogy milyen különleges képességgel rendelkezik Epres Panni.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük