Bajor Imre lánya 10 év után mutatta meg párját: Lili és Tamás a gimi óta szerelmesek
Bajor Lili még kamasz lányként szeretett bele a sármos Tamásba.

bajor-lili-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bajor Imre és Hámori Eszter lánya, Bajor Lili immár 27 éves, szülei nyomdokaiba lépve színművész lett belőle. 

Édesapját fiatalon, nyolc évvel ezelőtt, 2014 nyarán veszítette el, ez a tragédia a mai napig kísérti. Szerencsére párja, Lantos Tamás mindenben támogatja, maximálisan mellette áll. 

Bajor Lili párja

Bajor Lili még csak 17 éves volt, amikor összeismerkedett Lantos Tamással, akivel egy dráma tagozatos középiskolába jártak. Már tíz éve vannak együtt, elválaszthatatlanok, jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. 

Ha száz emberből csak egy is csúnya, bántó dolgokat mond Bajor Lilire, összezuhan. De milyennek látja párja, Tamás? „Ő...

Közzétette: BEST Magazin – 2022. május 9., hétfő

 - Egy dráma tagozatos suliba jártunk. Nagyon szép fiú volt, minden lány odavolt érte.

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is szóba áll velem.

- Aztán beszélgetni kezdtünk, találkozgattunk, elmentünk együtt Kapolcsra, sátorban laktunk, istenien éreztük magunkat. Így kezdődött… - mesélte Bajor Lili a Story magazinnak a kezdetekről.

A cikk az ajánló után folytatódik

Később az egyetem és a munka miatt nehéz időket éltek meg, erre kis híján ráment a kapcsolatuk. 

- Én közben elvégeztem a Színművészeti Egyetemet, elkezdtem dolgozni. Tamás a filmgyártásban dolgozik, mellette filmrendezőnek tanul. Ennek a hajszolt életnek eleinte megvoltak a buktatói. Hajnalban mentünk el otthonról, éjszaka értünk haza, keveset találkoztunk, emberpróbáló, stresszes időszak volt. Egyszer külön is mentünk, de szerencsére hamar visszataláltunk egymáshoz - árulta el a fiatal színésznő, aki egyelőre nem gondol családalapításra. 

bajor-lili
Fotó: VIASAT6/Balhés csajok

 - Ő nem a külsőm, hanem a személyiségem miatt szeretett belém. Nem én vagyok a típusa - osztotta meg az olvasókkal őszintén Bajor Lili, aki szerint ez egyáltalán nem okoz köztük problémákat. 

Vastag Csaba új párja

Vastag Csaba új párja, Evelin nemcsak bombázó, nagyon művelt, talpraesett nő, aki három nyelven beszél anyanyelvi szinten, saját vállalkozást vezet, fontos számára, hogy egyedül is megálljon a lábán. Már össze is költöztek, és az énekes négy gyermeket tervez barátnőjével. 

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük