Bajor Lili 17 kilót fogyott - Nagyon sokan támadták a külseje miatt

Bajor Lili a Rubens lány tavaly nyári forgatása óta 17 kilót fogyott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bajor Lili a Rubens lány című kisjátékfilmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb női címszerepért járó díjat az augusztus 17. és 21. között megrendezett XI. Bujtor István Filmfesztiválon.

Váratlanul érte az elismerés, mert a filmet tavaly nyáron forgatta. Fesztiválokon már bemutatták, de a nagyközönség még nem látta. 

Bajor Lili lefogyott 17 kilót

Amikor a díjátadó előtt két nappal felhívták, hogy részt tud-e venni a díjátadón, először nemet mondott, aztán a sokat sejtető hangsúllyal feltett második kérdésre mégis azt válaszolta, megoldja, hogy ott lehessen - mesélte az RTL Klub reggeli műsorában.  

bajor-lili
Fotó: Bujtor István Filmfesztivál

A filmforgatás óta eltelt évben sok minden változott, többek között a 24 éves színésznő külseje is, hiszen 17 kilót fogyott. Szerinte e filmnek köszönheti, hogy megérett a változásra. Azt sem akarta, hogy beskatulyázzák. Ez színházban is előfordul, de a filmek világában még jellemzőbb. 

- A film a testi komplexusokról szól, amivel az ismerősi körömből is nagyon sokan küzdenek, és már azt érzem, hogy ez mindenre vonatkozik. Sokáig azt hittem, hogy ez csak az én problémámra, az én alkatomra vonatkozik, de nem. A film óta fogytam 17 kilót, de most életemben először nem másokért csináltam.

bajor-lili
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Egész életemben azt éreztem, hogy mindig fogyókúrázom, mindig történik valami, és aztán mindig vissza is jön. Ezt sokan ismerik. Most érzem igazán jól magam. Még nem vagyok a végén, de nincs bennem az az állandó kudarcélmény, hogy most egy ideig sikerült, de hosszú távon biztos nem. Kellet ez a film, hogy megértsem, hogy ez egy probléma, amit nekem kell megoldanom, nem vetíthetem másokra, hogy biztos nem tetszem nekik - árulta el a Reggeliben.  

Sokat támadták, sok atrocitás érte, főleg a nők részéről - szerinte a nők egymással sokkal élesebben kommunikálnak. Úgy érzi, most már sokkal jobban kezeli a külsejére vonatkozó megállapításokat, mint korábban. 

- Nem mondom, hogy nem érint meg, vagy hogy nem olvasgatok kommenteket, amik nagy bántanak, és sírok három napig, de megértettem, hogy nem velem van bajuk, hanem saját magukkal. De akkor is furcsállom, hogy valaki ilyesmire időt szán. 

Peller Mariann 10 kilót fogyott

2019 augusztusában kezdett el sportolni és tudatosabban táplálkozni, a kemény munka pedig szemmel láthatóan meghozta gyümölcsét: immár tíz kilóval mutat kevesebbet alatta a mérleg. Büszke is új formájára, amelyet követőinek az Instagram-oldalán sztori formájában mutatott meg összehasonlítva egy régebbi képével.

Peller Mariann vékonyabb, mint valaha - A műsorvezető egyre csak fogy

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük