Felismered Bajor Imre igézően kék szemű lányát? Lili rengeteget fogyott

Bajor Imre lánya, Lili a szerepek miatt is odafigyel a külsejére, már 15 kilót fogyott.

Bajor Imre lányának fogyása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bajor Imre és színművésznő felesége, Hámori Eszter lánya az anyatejjel szívta magába a színház szeretetét. Nem meglepő, hogy Bajor Lilit már tinédzserként foglalkoztatta a gondolat, milyen lehet a színpadon állni.

Bár érdekelték más pályák is, sokáig állatorvos vagy fodrász szeretett volna lenni, nagyon hamar kiderült, örökölte szülei tehetségét. Az iskolai tanárai a színjátszás felé terelgették, végül ő maga is rájött, ez az út az, amelyen kiteljesedhet.

Bajor Imre lányának fogyása

Épp abban az évben vették fel a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, amikor édesapja elhunyt. Az egyetemen Zsótér Sándor és Börcsök Enikő voltak az osztályfőnökei, a lelkileg megterhelő időszakban sok törődést kapott tőlük és a többi tanárától. 

bajorlili
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Immár sikeres színésznőként olyan nagy művészek oldalán játszik, mint Gálvölgyi János. Ennek ellenére ő maga néha hullámzóan éli meg, milyen szerepek találják meg.

- Egy picit azt érzem, hogy alkatilag be vagyok rakva egy fiókba. A cél az volna, hogy ez ne így legyen, de nem tudom, hogy ezen egyedül tudok-e változtatni. Van egy alkati adottságom, amin tudok javítani. Az az ideális, amiben jól érzem magam a bőrömben. Nyilván a testem jelent valamit - ecsetelte a Fókuszban.

Mindent megtesz annak érdekében, hogy lerombolja a skatulyákat. 2021 decembere óta követi a saját maga által összeállított étrendet, és úgy érzi, ezzel hosszú távon is együtt tud élni. Az odafigyelésnek meg is van a gyümölcse.

- Nem szerettem volna beleragadni a tenyeres-talpas szolgálólány szerepekbe, ezért jobban odafigyelek az étkezésre, és már 15 kiló lement rólam - ezt már a Meglepetés magazinnak árulta el az igézően kék szemű tehetség.

Nem rugaszkodik el a valóságtól, és nem hasonlítja a testét másokéhoz. Saját magához képest szeretne jól kinézni, valamint mindenek előtt arra vágyik, hogy jól érezze magát a bőrében, és egy nőies alakot lásson a tükörben.

Gálvölgyi János lányai

Gálvölgyi János öt évtizede boldog felesége, a híres bűvész, Rodolfo lánya, Judit oldalán. Világéletében két lánygyermekről álmodott, és ez meg is adatott neki: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született.

Gálvölgyi János és ritkán látott lányai: Eszter és Dorka bájosak, mint az édesanyjuk

Gálvölgyi János büszkén mosolyog élete hölgyeivel a családi fotón: feleségével és két felnőtt lányával nem sokszor látjuk így együtt.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Heti Hetes

Ezt is szeretjük