Baby Gabi megmutatta ritkán látott ikerfiait: Bence és Botond már óvodába járnak
Baby Gabi fiai, Bence és Botond áldott jó gyerekek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Baby Gabi élete az elmúlt esztendőkben jócskán megváltozott: a mikrofont kisautókra, zsírkrétákra és gyurmára cserélte. Ugyan a zene még mindig jelen van a hétköznapjaiban, a legtöbb idejét négyéves ikerfiainak, Bencének és Botondnak szenteli.

Az énekesnőt a '90-esévekben a Baby Sisters együttes tagjaként ismerte meg az ország: 1996-tól 2003-ig zenélt együtt Hertelendi Klárával és Bognár Évával, majd szólóénekesként folytatta a karrierjét.

Baby Gabi ikerfiai, Bence és Botond

2013-ban aztán új életszakaszba lépett, ekkor álltak oltár elé férjével, három évvel később pedig nekiláttak a családalapításnak: 2016 szeptemberében megszülettek gyermekeik. 

Most nem is lehetne boldogabb. Bár rengeteg teendője akad a fiúk mellett és a háztartásban, az anyaság minden egyes percét imádja.

- Viszonylag későn jött az életembe az anyaság, közel negyvenéves voltam. Nem tudom, hogy ennek van-e bármi köze ahhoz, hogy lubickolok az anyaszerepben - mesélte a Story magazinnak.

A cuki lurkók kiscsoportos korba léptek. Egyáltalán nem jellemzi őket a hiszti, minden reggel vidáman indulnak el az óvodába, így édesanyjuk napközben nyugodtan végezheti teendőit.

- Egy szavam sem lehet a fiúkra, áldott jó gyerekek, kedvesek, illemtudóak, és rendkívül jó testvérek. Se harc, se verekedés nincs köztük. Persze igazi huncutok, de épp annyira, amennyire a gyerekeknek lenniük kell. Olykor-olykor azért kihúzzák a gyufát, és csinálnak olyan dolgokat, amiket nem szabad. Ekkor rendszerint beküldöm őket a szobájukba gondolkodni. Majd kis időre rá jönnek is ki, és mondják: "Gondolkodtam, és bocsánat anya!", én meg rögvest megenyhülök.

Akkor sem jött zavarba, amikor 2020 tavaszán ki sem léphettek 46 négyzetméteres lakásukból a karantén miatt. Bár kreatívnak kellett lennie, hogy egész napra lekösse az izgő-mozgó gyerkőcöket, végül simán vette az akadályt.

- Előre megterveztem, hogy aznap mivel játszunk, így nem ért meglepetés. Építettünk akadálypályát, festettünk, gyurmáztunk, társasoztunk, bújócskáztunk, fogócskáztunk körbe-körbe.

Horváth Éva hároméves kisfia

Horváth Éva 2017. május 7-én élete egyik legszebb anyák napját ünnepelhette, hiszen épp aznap adott életet kisfiának, Kristófnak. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tündéri csemete Kristóf.

Ezt is szeretjük