Baby Gabi a 90-es években lett híres: sikerei csúcsán érte élete tragédiája
Baby Gabi énekesnői pályafutása csúcsán veszítette el édesanyját.

baby-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szklenár Gabriella 1996-ban, Baby Gabi néven vált országosan ismertté, ekkor alakult az évtized egyik legsikeresebb női együttese, a Baby Sisters. 

Az énekesnő a hatalmas sikerrel egy időben óriási fájdalmat élt meg, alig másfél évvel a banda megalakulása után édesanyja rákbetegségben hunyt el. 

Baby Gabi édesanyja halála

Baby Gabinak akkoriban nem volt ideje és lehetősége megélni a gyászt, fellépésről fellépésre ment, állandóan pörögnie kellett, folyton dolgozott. Erről a nehéz időszakról mesélt a TV2 Mokka című műsorában. 

Baby Gabi a műsorban.
Baby Gabi a műsorban.
Fotó: TV2/Mokka

- Másfél-két éve volt Baby Sisters, amikor anyu elment. Akkor nyilván kihúztunk két hétvégét, de mi fenntartottunk egy egész csapatot, irodát, menedzsmentet, ott nem volt az, hogy én most hetekig gyászolgatok. Magamban gyászoltam, persze. Beültem a buszba, sírtam a fellépésig. A fellépésen aztán megigazítottam a sminkem, lejöttem, és hazáig megint sírtam - emlékezett vissza. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A borzalmas hónapok után a gyógyszerfüggőségbe menekült, amiből csak nagyon nehezen talált kiutat. 

- A gyógyszerfüggőség, az később jött, amikor ezt a hatalmas fájdalmat nem volt időm feldolgozni. Jöttek a depressziós, pánikbetegséges tünetek. Akkor nyilván orvoshoz jártam, aki gyógyszereket adott, hogy egyáltalán fel tudjak menni a színpadra. Így tudtam létezni, így tudtam bármit is csinálni. Több mint hat évig szedtem ezeket a gyógyszereket. Egyszerűen nem tudtam letenni őket, nagyon nehéz időszak volt. Már leraktam volna őket, de nem tudtam. Akkor a barátnőm megfogta a kezem, azt mondta, irány Csernus. Csernus Imre volt az, aki egy hónap alatt kiszedett ebből a történetből - árulta el a műsorban Baby Gabi. 

Az énekesnő kilencedik albuma jelent meg 2021-ben.
Az énekesnő kilencedik albuma jelent meg 2021-ben.
Fotó: TV2/Mokka

Az énekesnő életében ma is akadnak nehéz időszakok, de már nincs szüksége gyógyszerekre ahhoz, hogy megbirkózzon ezekkel. Ha kell, teremt magának időt a csendes elvonulásra. Igaz, ezt ikrei 2016-os születése óta egy kicsit nehezebb összehoznia, Bence és Botond minden idejét lefoglalják. A 44 éves sztár ma már nem gondolkodik azon, édesanyja vajon miért nem élhette meg unokái születését, sikerült elfogadnia a megmásíthatatlant. 

A Baby Sisters 2001-es feloszlása után szólókarrierbe kezdett, 2021-ben jelent meg kilencedik saját lemeze. Egyik legnépszerűbb dala az Őrült szerelem, a legújabb pedig a Kisvasút című. 

A Bestiák énekesnői fürdőruhában

Védjegyük volt a dögös megjelenés. Friss képeiken negyven fölött is visszahozzák ezt a hangulatot: szexin pózoltak a kamerának a csapat szőkesége, Somorjai Ilona posztjában.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük