A Zanzibar énekesnőjét rasztahajjal ismertük meg: Terecskei Rita mára ennyit változott

Terecskei Ritát ma már sokkal kevesebbet láthatjuk a képernyőn, mint a 2000-es években.

Terecskei Rita 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Zanzibár együttes megalakulásának történetét akár egy vígjáték forgatókönyvében is el tudnánk képzelni. 1999. január elsején az akkor még rendőrként dolgozó Terecskei Rita igazoltatta a banda tagjait, akik épp egy szilveszteri buliból autóztak hazafelé. 

A fiúk viccből énekesnőjükké fogadták, de a dolog csak azután lett komoly, hogy másnap egy szórakozóhelyen ismét találkoztak, és meghallották, hogy az akkor húszesztendős lány milyen jól énekel.

Terecskei Rita ennyit változott

Immár kereken húsz éve, hogy megjelent a bemutatkozó albumuk, ami később aranylemez lett. Az ezen szereplő szerzemények szövegét a mai napig sokan kívülről fújják, a Nem vagyok tökéletes, a Vágyom rád vagy a Szólj már! a retró partik elmaradhatatlan slágerei.

Nem csak a dalok lettek pillanatok alatt országosan ismertek, Terecskei Rita is hamar a korszak népszerű énekesnőjévé vált. Rasztatincseivel és rockerkülsejével imádták a fiatalok. A koncerteken kívül sok tévéműsorban is láthattuk. Sokszor hívták meg különböző talk-show-kba, szerepelt a Rettegés fokában, és a Vacsoracsatában is főzött, 2020-ban pedig egy realityre mondott igent, a Farm VIP első évadában versenyzett.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Akik a kezdetek óta nyomon követik, pontosan tudják, hogy bár a zene szeretete állandó maradt az életében, a külseje sokat változott. Immár egyenes hajra váltott, és sokat fogyott is. Utóbbi hátterében egészségügyi ok áll: huszonévesen pajzsmirigybetegséget diagnosztizáltak nála, melynek következtében először 10 kilót hízott, majd 30-at leadott. 

terecskei rita
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

43 éves korára nem csak kívül, belül is más lett. Például sokkal kevesebb tévés felkérést vállal el. Az Instagram sem vonzza, hiába unszolják a kollégák, hogy ma ez a divat, nem akar naponta posztolni az életéről.

- Ez tudatos nálam. 22 éve vagyok ebben a világban, és soha nem vonzott a „celeblét”. Énekesnő vagyok, egy zenekarban zenélek, pont - ecsetelte a Life TV Ébredj Velünk! című műsorában. 

Varga Zsuzsa, a Venus együttes egykori énekesnője 

A Venus együttes azt követően indult el a hírnév és a siker útján, hogy a Lazy Bones néven alapított formáció az 1997-es Sziget Fesztiválon való fellépés után nevet változtatott. A formáció neve összeforrt Varga Zsuzsa nevével: a szexi, tüsi hajú énekesnő nemcsak a slágereket énekelte, hanem a klipekben is látható volt. Cikkünkből megtudhatod, hogy néz ki ma.

Felismered a Venus együttes énekesnőjét? A 44 éves Varga Zsuzsa ma így néz ki

Varga Zsuzsa a ’90-es évek végén robbant be a Venus együttessel. Első önállóan készített dala is ezt az évtizedet idézi meg látványvilágával.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Vacsoracsata

Ezt is szeretjük