Ő B. Tóth László 20 évvel fiatalabb felesége: a 75 éves sztárt Judit tartja fiatalon
B. Tóth László évekkel ezelőtt szeretett bele Juditba, aki miatt elvált első feleségétől.

b-toth-laszlo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

B. Tóth László nevét 1982-ben jegyezte meg az ország, ekkor indult híres műsora, a Poptarisznya, ami évtizedeken át futott a Magyar Rádióban. 

1989 és 2002 között ő volt a Calypso Rádió főszerkesztője. 2003 óta a Sztár Fm reggeli műsorának hangja. 2011-ben saját internetes rádiót indított, amit kedvenc műsoráról, a Poptarisznyáról nevezett el, és 2018-óta a Retro Rádióban is hallhatjuk vasárnaponként. A műsorvezető-lemezlovas hetven felett is aktív, ezt saját bevallása szerint húsz évvel fiatalabb feleségének köszönheti. 

B. Tóth László felesége

A 75 éves B. Tóth László 2017-ben árulta el a nyilvánosságnak, elvált első feleségétől, és összeházasodott azzal a nővel, akit ekkor már évek óta szeretett. A lemezlovas és a nála húsz évvel fiatalabb Judit évekig bujkáltak, majd a sztár az őszinteséget és igazságot választotta. 

- A hazudozás, hogy hol vagyok, mit csinálok, meg is ártott az egészségemnek. A feleségem egy idő után már tudott a kapcsolatunkról, és megpróbáltuk közösen kezelni a dolgokat, de hiába voltunk türelmesek, végül tarthatatlanná vált a helyzet. Megbeszéltem a nejemmel, így nem mehet tovább. Sok évtizedes házasság után mindketten beláttuk, hogy neki is, nekem is jobb, ha elengedjük egymást, és megpróbálunk mással boldognak lenni. Úgy tűnik, jó döntés volt - nyilatkozta akkor a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Boldogságuk második feleségével azóta is töretlen, kapcsolatuk kiállta az idő próbáját. A lemezlovas a Blikknek azt mondta, Judit tartja fiatalon. 

- Nemcsak fiatalon tart, de karban is. Nem enged öt percnél tovább ülni, valamit mindig tenni kell. Azt vallom, hogy egy idősödő férfit nem enged megöregedni egy fiatal feleség. Persze ez még nem garancia a boldogságra, számos olyan párt ismerek, akiknél ugyanez a felállás nem működik, de olyat is, ahol a férj és a feleség egykorú, és évtizedek óta töretlen a boldogságuk. 

B. Tóth Lászlót a felesége tartja fiatalon.
Fotó: Profimedia

B. Tóth László az életét is Juditnak köszönheti, aki három évvel ezelőtti sztrókja után mindent megtett a műsorvezető felépüléséért. A lemezlovas, aki 2022. május 5-én a 75. születésnapját ünnepelte, azóta sokkal jobban odafigyel az egészségére, sokat mozog, és egészségesen étkezik. 

Dévényi Tibor és 14 évvel fiatalabb párja

2008-ban Dévényi Tibort meghívták fellépni Békéscsabára. A keverőpult mögül a tömegben kiszúrt egy csinos, szőke hajú nőt. A buli után váltottak pár szót, adtak egymásnak egy puszit, majd elváltak az útjaik. Legalábbis egy időre. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük