Árpa Attilát az újságírók sem ismerték fel: döbbenetes lett a külseje új filmje kedvéért
Árpa Attila haját és szemöldökét is kiszőkítették az Űrpiknikben játszott szerepéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Árpa Attila a ’70-es évektől számos külföldi filmben tűnt fel, majd láthattuk a Borgiák, a Válaszcsapás, a Mars - Utunk a vörös bolygóra, a Barbárok és a Vaják című sorozatokban, az Atomszőke, a Colette, a Vörös veréb és A kém, aki dobott engem című sikerfilmekben. 

A 1999-től több magyar filmben is szórakoztatta a nézőket, így a Hippolyt, a Meseautó, az Egy szoknya, egy nadrág és a Víkend című mozifilmekben, a Korhatáros szerelem, a Drága örökösök, a Keresztanyu és Apatigris című sorozatokban. 

Árpa Attilára rá sem ismerni az Űrpiknikben

A 49 éves színész legújabb filmje, az Űrpiknik: ebben főgonosz űrlényt alakít, aki a főszereplő megállításáért harcol. 

arpa-attila-mokka
Fotó: TV2/Mokka

- Három olyan dolog lesz ebben a filmben, ami még nem voltam: űrlényt még nem játszottam, abszolút főgonoszt sem, illetve nem voltam még életemben soha szőke. Ja, és nem volt még olyan főszerepem, amiben nem szólalok meg! Egy űrnyelven beszélek csupán, azt is csak rövid ideig - mesélte a Mokkában

arpa-attila-urpiknik
Fotó: Űrpiknik

- Ez nem alkalmi festés, hanem tényleg kiszőkítették a hajamat és a szemöldökömet. Így kellett pár hónapon keresztül élnem. Muszáj volt így mászkálnom az utcán, sőt így gyártottam tévéműsorokat.

Próbáltam azért elbújni ebben az időszakban - már amikor felismertek!

- Amikor az előzetes megjelent, kaptam újságíróktól hívást, hogy láttak, hogy a stáblistában ott vagyok a harmadik helyen, de nem láttak az előzetesben, meséljek erről. Mondtam, hogy pedig ott vagyok benne! 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az Űrpiknik című, sci-fi-elemekkel tarkított vígjáték Badits Ákos első nagyjátékfilmje, 2021. július 1-jétől lesz látható a mozikban. A történet szerint hősnője a különcnek számító Panna (Walters Lili - Apatigris, Drakulics elvtárs, Egynyári kaland), aki gyerekkorától kezdve próbál az űrbe üzeneteket küldeni. 

Bár senki sem veszi komolyan, elmélete mégis bizonyítást nyer, ugyanis hatására a Földre érkezik egy, a saját világában hasonlóan különcnek számító űrlényfiú (Takács Zalán - Jóban Rosszban, Korhatáros szerelem, Most van most, Drága örökösök). 

Ha ez önmagában nem lenne elég sokk, a jövevény közli Pannával: a bolygó pusztulásra van ítélve, őt magát pedig egyedül az érdekli, hogy megmentse rajongása tárgyát, Zalatnay Sarolta művésznőt.

A mi kis falunk Matyija

A sorozatban Molnár Áron egy kelekótya, a kocsmát gyakran látogató közmunkást alakít. A törött szemüveges Matyi esetlen, de végtelenül szerethető figura, sokak kedvence. A színész a valóságban igazi sármőr, izmos, NoÁr néven rapper, és a nemes ügyek szószólója.

Ezt is szeretjük