Ő Árpa Attila 19 évvel fiatalabb párja: Alexandra rajongóból lett barátnő

Árpa Attila szépséges kedvese, Czakó Alexandra tiniként a színészről ábrándozott.

arpa-attila-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Árpa Attila házassága 2016-ban, 11 év után ért véget, de kislánya, Amira édesanyjával, Tomán Szabinával nagyon jó a viszonya. Az elmúlt években mindketten tovább léptek, ma már más mellett boldogok. 

Az egykori modellnek második férjétől született egy második kislánya, Szofi, a színész pedig egy csinos, nála 19 évvel fiatalabb hölgy oldalán találta meg a boldogságot, akivel 2019-ben mutatkozott először együtt. 

Árpa Attila és Alexandra

Árpa Attila egy válogatáson, munka közben ismerkedett meg párjával, Czakó Alexandra színésznővel. Nemrég alkalmuk nyílt a közös munkára, együtt szerepeltek az RTL Klub Keresztanyu című sikersorozatának egyik epizódjában. 

Árpa Attila és Czakó Alexandra a forgatásról meséltek.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Czakó Alexandra egy ukrán sztriptíztáncosnőt alakított, aki felpofozta Árpa Attila karakterét, Mikola Szaparenkót. A fiatal színésznőnek ezzel egy gyerekkori vágya teljesült - természetesen nem a pofonról, hanem párjáról álmodozott.

- Egy interjút láttam vele, az amerikai fociról beszélt, és nekem, 15 éves kislánynak nagyon bejött. Sőt még anyunak is, aki elismerte, milyen jó pasi. Az első randink egyikén ezt el is meséltem Attilának, és azt is, hogy akkoriban eltettem pár róla szóló újságcikket. Ezzel azóta is szívesen cukkol - mesélte a 31 éves színésznő a Story magazinnak.

Czakó Alexandra nem párja által szeretne érvényesülni.
Czakó Alexandra nem párja által szeretne érvényesülni.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Czakó Alexandra húszéves kora körül költözött Budapestre, miután finalista lett egy rangos szépségversenyen. Modellkedni kezdett, szereplőválogatásokra járt. Mostanra szépen beindult a karrierje, sorozatokba, filmekbe hívják, a nézők a Hotel Margaretben is láthatták. 

A csaknem két évtizednyi korkülönbség miatt sokan hitték, hogy nem lesz tartós a kapcsolata Árpa Attilával, de rácáfoltak erre, ez kapcsolatukban egyáltalán nem okoz problémát. 

- Attila nem egy átlagos ötvenéves férfi, még ugratom is vele, ha kialussza magát, olyan, mintha csak 39 lenne - tette hozzá Czakó Alexandra, aki nem zárkózik el egy közös gyermek gondolatától, de még várna a családalapítással. 

Feke Pál párja, Nóra

Néhány üzenetváltásból személyes találkozó lett, amin rögtön egy hullámhosszra kerültek, a randi végén már kézen fogva sétáltak. A szerelem olyan elsöprő erővel hatott rájuk, hogy két héttel később összeköltöztek. A negyvenéves Feke Pál érzi, hosszú, közös utazás lesz a kettejük története.  

Ő Feke Pál gyönyörű párja: a műsorvezető Nórát a tévében nézte ki magának

Feke Pál és Mészáros Nóra először beszéltek szerelmükről, és szerepeltek nyilvánosan.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük