Árpa Attila és Tomán Szabina lánya már ilyen nagy: Amira középiskolás lesz szeptemberben

Árpa Attila és Tomán Szabina lánya elballagott az általános iskolából.

arpa-attila-toman-szabina-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Árpa Attila 2005 augusztusában vette feleségül Tomán Szabinát, majd a következő év decemberében megszületett lányuk, Amira Johanna. 

Kapcsolatuknak 12 év után vége lett, a színész, műsorvezető, producer és rendező 2016 márciusban egy Facebook-bejegyzésben tudatta, hogy az egykori modellel már régóta külön élnek, évek óta már csak egy nagyon jó barátság és a lányunk köti őket össze.

Árpa Attila és Tomán Szabina lánya

Bár a házasság válással végződött, az egykori házasfelek a mai napig jóban vannak. Amikor az Apatigris szereplőjét tavaly májusban egy augusztusi forgatásra hívták telefonon, a volt felesége segített neki, hogy a karanténban eltöltött hónapok után gyorsan formába hozza magát.

- A kapcsolatunk baráti, a tiszteleten alapszik, hisz ő mindig is a közös gyermekünk édesanyja lesz – mesélte idén januárban a Meglepetés magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A jó viszonyt már csak a gyermekük miatt is megőrizték, Árpa szerint az exfelesége kiváló édesanya. Amira karcsú alakját és magas termetét egykori modell édesanyjától, Tomán Szabinától örökölte, akit a képernyőn a Cápák között üzletasszonyaként láthattak a nézők.

Ami a pályaválasztást illeti, a kamaszlány művészi pályára készült, mint az édesapja. Most ballagott el az általános iskolából. A szinkronban már kipróbálta magát, a Talent Stúdióban tanult szinkronizálni, és hallhattuk már mozifilmben és reklámban is, például a Kinder csoki reklámhangja is volt.

- Gimnáziumba készül, de már szakmában, karrierben gondolkodik. Alkotó, kreatív irányba tart anélkül, hogy bármelyikünk befolyásolta volna. Érdekli a forgatókönyvírás, a színészet, a dráma, de a kézművesség és a rajz is, nem kizárt, hogy látványtervező válik belőle – mondta lányáról a Meglepetésnek Árpa Attila.

Balogh Levente lányai

Az 52 éves üzletember nem tartja magát szigorú apának. Első feleségétől három lánya született, akikkel még nem szerepelt soha semmilyen műsorban. Tíz évvel ezelőtt költözött el otthonról, amikor első feleségével elváltak az útjai.

Cover-fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán, Bielik István

Ezt is szeretjük