Kamaszként ismertük meg a tehetségkutatóban - Arany Timi 21 évesen szexi fehérneműs fotókon szerepel

Arany Timi 14 éves volt, amikor megismertük Az ének iskolája című műsorban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek közepétől sok gyereksztárt ismerhettünk meg a Megasztárnak valamint a Csillag Születiknek köszönhetően. A rengeteg fiatal tehetség láttán a TV2 csatorna úgy döntött, hogy az énekespalántáknak dukál egy saját műsor, így 2013-ban elindították Az ének iskolája című show-t, ahova csakis 8 és 16 év közötti gyerekek és tinédzserek jelentkezését várták.

A tehetségkutató első évadában tűnt fel az akkor 14 éves Arany Timi, aki gyönyörű hangszínével levette a lábáról a zsűrit, végül Király Viktor szárnyai alatt a döntőig menetelt. 

Arany Timi ennyit változott 21 éves korára

- Szerettem volna egy ilyen műsorban szerepelni, ami gyerekeknek szól. Láttuk a hirdetést anyával, és akkor úgy gondoltuk, hogy ez jó lehetőség lehet a kiugrásra. Igazából nem tudom évhez kötni, hogy mikor kezdtem el énekelni, csak azt tudom, hogy mindig is része volt az életemnek - mesélte a Tények Pluszban.

A szereplés után, már a gimnáziumi évek alatt elkezdte építgetni karrierjét a zeneiparban. Első dala is ekkor született meg, valamint olyan megmérettetésekre nevezett be, mint a Ki Mit Tube vagy a Hanghullám. A tévénézők 2018-ban láthatták újra a képernyőn az X-Faktor nyolcadik évadában, ahol Gáspár Laci mentoráltjaként a negyedik helyen végzett.

arany timi x-faktor
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Az immár 22 éves énekesnő külseje rengeteget változott a tévés debütálása óta, a bájos kamasz lányból dögös nő lett. Az egykori önbizalomhiánya is a múlté, ma már akár egy fehérneműs fotózást is simán bevállal, valamint a Tökéletes verzió című dalához forgatott videóklipben is falatnyi ruhadarabokban látható.

arany-timi-tények-plusz
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Úgy gondoltam, hogy mindig is nagyobb voltam, mint a többiek, és mindig is piszkáltak ezért. Mindig kövérnek láttam magamat, ebből kialakult egy testképzavar.

Az elmúlt időszakot arra áldozta, hogy jobban odafigyeljen magára. Sportolni és diétázni kezdett, így ma már teljesen elégedett azzal, amit a tükörben lát.

Gyereksztárok akkor és most

Nézők millióit szegezte a képernyők elé anno a Megasztár vagy a Csillag Születik. Rengeteg mára népszerű előadó karrierje kezdődött ezekkel a műsorokkal, számos fiatal tehetség is feltűnt a versenyzők között. Mutatjuk, mennyit változtak a Megasztár, a Csillag Születik vagy Az ének iskolája gyereksztárjai.

Patai Anna volt a Megasztár legcukibb gyereksztárja - Mára 21 éves, gyönyörű nő lett belőle

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük