Gyereksztárból lett gyönyörű színésznő - Így néz ki ma az Apám beájulna főszereplője
Gáspár Kata életében fordulópont volt az Apám beájulna című film.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Kata színészcsaládba született: édesanyja a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Bánsági Ildikó, édesapja a szintén Kossuth- és Jászai Mari-díjjal kitüntetett Gáspár Sándor. A 32 éves sztár eleinte mégsem színészi pályára készült. 

Állatorvosnak, tengerbiológusnak vagy pszichológusnak tanult volna tovább, azonban kipróbálta a színészetet is, de a 2003-ban bemutatott Apám beájulna című film közbeszólt. 

Az Apám beájulna fordulópont volt

- Az Apám beájulna forgatása előtt nem akartam színésznő lenni, 15 évesen kaptam meg a szerepet. A premier életem egyik legjelentősebb napja volt, akkor jöttem rá, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. Akkor a siker számomra egyben a rádöbbenést is jelentette, egy váltás történt az életemben - mesélte Gáspár Kata, aki a 2020-as GLAMOUR Women of The Yearen Az év színésznője kategória egyik jelöltje. 

gaspar-kata
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

- Elsőre nem vettek fel a színművészetire, csak jóval később. Színházban kezdtem tanulni a szakmát, nem az egyetemen, nekem máshogy kellett bizonyítanom. Magamnak kellett kikaparni a gesztenyét, küzdöttem az álmaimért, és nem bántam meg, még úgy sem, hogy nem azt az utat jártam, ami a nagykönyvben meg van írva - árulta el a gyönyörű és tehetséges színésznő, akit a Hajnalban, délben, este című előadásban nyújtott alakításáért Főnix-díjjal jutalmaztak legjobb női főszereplő kategóriában.

A 200 első randi című sorozat főszereplőjeként
A 200 első randi című sorozat főszereplőjeként
Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

Az Apám beájulna Szarkája után több filmben is megcsillogtatta tehetségét: a 9 és fél randiban vagy a Tibor vagyok, de hódítani akarok! című vígjátékban, a Duna TV-n futó Tóth János című sorozat második évadában. 2018 októberében aztán a VIASAT3 új, saját gyártású sorozatának, a 200 első randinak a főszereplőjeként mutatkozott be. 

A 2020-as GLAMOUR Women of the Year jelöltjeiről bővebben képes cikkünk alatt olvashatsz. Szavazni március 18-án éjfélig lehet. A március 19-re tervezett díjátadó gálát a koronavírus- járvány következtében kialakult helyzet miatt a szervezők későbbre halasztották. 

Csősz Bogira rá sem ismerni régi fotóin

Csősz Bogi nevét először akkor ismerhette meg az ország, amikor feltűnt a 2003-as Apám beájulna című filmben. Ő játszotta a szőke hajú Barbit. Az akkor még csak 19 éves lány már előtte is sok fotózáson részt vett, modellkarrierjét pedig a film bemutatása után is folytatta.

A 2020-as Glamour Women of the Year jelöltjei

Az év divattervezője 

Cakó Kinga CAKO
Joó Beatrix SENTIMENTS
Kerényi Virág VIRAG KERENYI
Tóth Melinda DAIGE
Varga Viktória VIKTORIA VARGA

Az év színésznője

Gáspár Kata
Gera Marina
Lovas Rozi
Trokán Nóra
Walters Lili

Az év énekesnője

Király Linda
Lábas Viktória
Péterfy Bori
Tamáska Gabriella
Szécsi Böbe

A cikk az ajánló után folytatódik

Az év vállalkozója

Apró Anna
Horváth Eszter SUGARSHOP
Kulcsár Edina BRAIDME&MORE
Majoros Zita PRINTA
Szalai Nóra 5PERC ANGOL

Az év sportolója

Babos Tímea
Illés Fanni
Márton Anita
Maráz Zsuzsa
Zsiga Melinda

Az év lakberendezője

Bertóty Eszter
Kincses Tímea
Pataki Lili
Járai-Szeglet Orsolya
Zámbó Tímea

Az év hősnője

Dr. Gyurkó Szilvia, a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány alapítója és kuratóriumának elnöke

Ezt is szeretjük