Felismerted Aradszky László unokáját az X-Faktorban? Marci négy igennel jutott tovább

Aradszky László unokája az Isky & Szkym nevű rapperduóval már híresnek számít az interneten.

Aradszky László unokája az X-Faktorban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nehéz lett volna kiszúrni, hogy az X-Faktor 2022-es szezonjának harmadik válogatóján Aradszky László unokája is feltűnt. Aradszky Marci ugyanis művésznevén lépett a mentorok elé az Isky & Szkym nevű formáció egyik tagjaként.

A két szőke rappernek már akkor huhogott a közönség, amikor a színpadra léptek. Ám ez nem azért volt, mert tudták, egyiküknek a néhai előadó a nagyapja, hanem mert a fiúk már híresek az interneten, albumuk is van fent a Spotify zenemegosztón.

Aradszky László unokája az X-Faktorban

Elárulták, egy éve zenélnek együtt, a tehetségkutatóba egy saját szerzeménnyel érkeztek, és négy igennel távoztak.

Az Isky & Szkym formációt imádták a mentorok. Aradszky Marci a kép bal oldalán látható.
Az Isky & Szkym formációt imádták a mentorok. Aradszky Marci a kép bal oldalán látható.
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Marci a Blikknek elárulta, élete legtraumatikusabb élménye volt, amikor 2017-ben elvesztette a nagypapáját. 

- Ugyan nem találkoztunk mindennap, mert mindig fellépésről fellépésre sietett, de amikor együtt tudtunk lenni, azok nagyon tartalmas napok voltak, teli élményekkel. Például vidámparkba, cirkuszba mentünk együtt, és igaz, akkor még nem gondolkodtam zenei karrierben, de tőle kaptam életem első pianínóját, és később el is vitt néhány koncertjére, televíziós szereplésre társelőadónak. Ez mindenképpen motiváló volt, hogy elkezdjek zenével foglalkozni.

A 16 éves tehetséget már a nagyközönség is hallhatta, igaz, más műfajban. Négy évvel ezelőtt húgával, Lilivel énekeltek a Szenes Iván-emlékkoncerten.

Bodrogi Gyula unokája az X-Faktorban

Az X-Faktor válogatóiban megszokhattuk, hogy a műsor készítői az adások utolsó perceire tartogatják az évadok legjobb hangú meglepetéseit. Nem volt ez másképp a 2022-es szezon első adásában sem, ahol egy szép, 18 éves lány állt a színpadra, aki szerényen elárulta, Bodrogi Gyula és Voith Ági színművészek unokája.

Bodrogi Gyula 18 éves unokája tarolt az X-Faktorban: Enikőnek állva tapsolt mind a négy mentor

Bodrogi Enikő négy igennel jutott tovább az X-Faktor első válogatójából.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt, RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük