Anger Zsolt 17 évvel fiatalabb felesége irtó csinos nő: Emese modell is lehetne

Anger Zsolt 2021 szeptemberében a legnagyobb titokban vette feleségül a sminkesként dolgozó Emesét.

anger-zsolt-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Anger Zsolt és felesége 2021 szeptemberében a legnagyobb titoktartás közepette mondták ki a boldogító igent. 

A színészt nem gyakran láthatjuk Emesével az oldalán, nem árasztja el az Instagramot a kedvesével készült fotókkal, de ha mégis megoszt egy-két képet, mindig látszik, szíve választottja mennyire csinos nő.

Anger Zsolt és felesége

Általában valamilyen különleges alkalomhoz kötődik, ha megmutatja szerelmét a közösségi médiában. Ide tartoznak közös utazásaik. 2022 májusában Olaszországot választották úti célul, Anger Zsolt itt lőtt egy fotót 17 évvel fiatalabb kedveséről. A felvételen látszik, Emese olyan karcsú, hogy modell is lehetne.

2016-ban jelentek meg először a nyilvánosság előtt egy párként A martfűi rém című film bemutatóján, egy évvel később pedig az RTL Klub nézői is láthatták őket együtt. Amikor Anger Zsolt A Konyhafőnök VIP döntőjébe jutott, Emesét hívta segítségül a közös főzésre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A műsor extra videójában kiderült, nem csak a mindennapokban, a konyhában is jó párost alkotnak. Arról is lehullt a lepel, hogy a színészt Emese többek között főzőtudományával vette le a lábáról.

Anger Zsolt és felesége, Emese a Post Mortem című horrorfilm premierjén.
Anger Zsolt és felesége, Emese a Post Mortem című horrorfilm premierjén.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Életem nagy napjait élem vele. Ő az az ember a világon, aki a legjobban tudja, mi vagyok én. Mindent tud rólam, mindent ismer belőlem. Emiatt tiszta és egyenes a kommunikáció közöttünk.

A csinos, szőke hajú nővel a munka hozta össze. Mettler Emese színésznőként dolgozott Usztics Mátyás végül be nem mutatott, Végzős kezdők című sorozatában, sminkesként pedig a Kincsem című film stábjában dolgozott. Az Instagram-oldala szerint ma már inkább az utóbbi szakmának él, ő a sminkese például a párja rendezésében készült A Séf meg a többieknek is.

Járai Máté felesége bikiniben

Járai Máté és Járai Kíra szinte mindent együtt csinálnak. Így nagy kihívás volt Kíra számára, hogy egy hónapot férje nélkül Thaiföldön töltött. A nyaraláson dögös fotók készültek róla bikiniben. Karcsú, izmos alakján egyértelműen látszik a rengeteg mozgás.

Cover-fotó: RTL Klub/A tanár

Ezt is szeretjük