Ambrus Attila és ritkán látott felesége: a 20 évvel fiatalabb Rékával évek óta boldogok
Ambrus Attila és Réka irigylésre méltó idillben élnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ambrus Attila régen maga mögött hagyta a balhés időket, már nem az az ember, aki 1993 és 1999 között a "Viszkis rabló" néven bankokat fosztogatott. Mára odaadó férjként és szerető családapaként éli az életét.

13 évet töltött a rácsok mögött, és bár a börtönben nem is gondolta, hogy valaha megadatik neki, hogy legyen családja, az élet nyolc évvel ezelőtt összehozta szerelmével, Rékával.

Ambrus Attila ritkán látott felesége

Ma nem is lehetnének idillibbek a hétköznapjaik, ám az ismerkedésük korántsem volt zökkenőmentes. Rékát eleinte zavarta a köztük lévő húsz év korkülönbség, valamint udvarlója múltjával sem volt kibékülve.

ambrus-attila-felesége
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Úgy voltam vele, hogy én komoly kapcsolatban gondolkodtam, és időre volt szükségem, hogy megismerjük egymást, hogy lássam, ő egy jó ember, egyáltalán azt, hogy milyen ember valójában. Minél többet voltunk együtt, annál inkább meggyőzött arról, hogy egymás mellett van a helyünk - mesélte Réka a Tények Pluszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Épp ezért nem adta be egykönnyen a derekát. Fél évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy személyesen is megismerjék egymást. 

- Attilának van egy komoly kisugárzása, ez abszolút nagy hatással volt rám annak idején, amikor ismerkedtünk. Azért el kellett telnie jó sok időnek, mire végül egybekeltünk. Fél éven keresztül udvarolt, hogy egyáltalán találkozzunk.

ambrus-attila-családja
Fotó: TV2/Tények Plusz

Az óvatos kezdést boldog folytatás követte. Ambrus Attila és szerelme immár hat éve mondhatják magukat férjnek és feleségnek. Házasságuk gyümölcse, kislányuk két évvel ezelőtt született meg. A büszke édesapa igyekszik minél több időt tölteni Annával, és ott segít párjának, ahol tud.

- Nagyon jó apa. Annyira gondoskodik Annáról, meg rám is odafigyel. Amikor látja, hogy kicsit sok már, akkor automatikusan jön segíteni. Olyankor azt mondja, „félbehagyom a munkámat, és elviszem vagy elaltatom a gyereket”. 

Rákóczi Feri és felesége

Rákóczi Ferit 13 éve hozta össze az élet feleségével, Vajda Judithtal, aki két gyermekkel ajándékozta meg. Lányuk, Panna 2008 végén látta meg a napvilágot, fiuk, Soma 2010 áprilisában született. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen összeillő párt alkotnak együtt.

Ezt is szeretjük