Ambrus Attila és 20 évvel fiatalabb felesége: Réka fél éven át kikosarazta
Ambrus Attila elé Réka rengeteg próbatétel állított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ambrus Attila irigylésre méltó harmóniában él kétéves kislányával és feleségével. Ám sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a pár egyáltalán eljusson az első randevúig, mivel Réka nem adta be könnyen a derekát. 

Szíve választottjával egy kolbászfesztiválon sodorta össze az élet, ahol ő a kerámiáit, Réka pedig ruhákat árusított.

Ambrus Attila több mint fél évig udvarolt Rékának

Miután szóba elegyedtek, meglepő dolog derült ki: Réka vezetékneve is Ambrus, ezt pedig a Viszkis egyfajta jelnek tekintette.

- Gondoltam, ha feleségül veszem, még a nevemet sem kell, hogy felvegye, úgyhogy kőkemény udvarlásba kezdtem, de ő folyton kikosarazott. Pontosabban csak lebegtetett, ígérgetett, és állandóan csak nyomozott utánam. A húsz év korkülönbség és a múltam sem volt túl kecsegtető számára, amit persze teljesen megértek, úgyhogy tettem, amit tennem kellett: életemben először megküzdöttem egy nőért - mesélte a Borsnak.

ambrus-attila-és-réka
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

Réka a legkülönfélébb módokat eszelte ki, hogy próbára tegye udvarlóját, ám Ambrus Attila nem tágított, mindenre hajlandó volt azért, hogy meghódítsa kiszemeltjét.

- Megnézte, hogy a csillagok állása szerint összeillünk-e, utánajárt a csillagjegyemnek, aszcendensemnek, mindenféle fórumon leellenőrzött, és még orvosi vizsgálatoknak is alávetett. Mindenről meg akart bizonyosodni, a testi egészségemről is, én pedig önként és dalolva vetettem alá magam mindenféle hülyeségnek, csak hogy bebizonyítsam, érdemes vagyok arra, hogy komolyan vegyen. Fél év után aztán beadta a derekát, és három évvel később összeházasodtunk.

Ambrus Attila kislánya, Anna

Ambrus Attila kislánya 2021 februárjában lett kétéves. A szőke, angyalarcú Anna a Viszkis szeme fénye.

Ezt is szeretjük