Ambrus Attila megmutatta másfél éves kislányát: Anna igazi kis angyal
Ambrus Attila kislányától elolvadtak a versenyzőtársai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ambrus Attila már régen búcsút mondott a balhés éveknek. Családi körben éli az életét, és kizárólag azzal kerül a figyelem középpontjába, hogy milyen műsorokban tűnik fel.

Gyakran láthatjuk a tévéképernyőn: 2018-ban az Ázsia Expresszben Berki Krisztián oldalán utasította maga mögé a többi versenyzőt. 2020-ban feltűnt a Nicsak, ki vagyok? színpadán, illetve a Farm VIP című realityben is helytállt.

Ambrus Attila és másfél éves lánya

Annak ellenére, hogy ennyit szerepel, nem erősíti azon sztárok táborát, akik napi rendszerességgel posztolnak szeretteikről a közösségi médiában. Kislányát kifejezetten óvja a kíváncsi tekintetek elől. A Vacsorakirály című gasztrovetélkedő kedvéért azonban kivételt tett, 2020 szeptemberében megmutatta, milyen tündéri gyermek a másfél éves Anna.

ambrus-attila-lánya
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

Nemcsak a vendégei olvadtak el a kék szemű, szőke hajú csöppség látványától, a tévénézőket is megbabonázta. Sokan úgy vélekedtek, hogy a pici olyan édes, akár egy földre szállt angyal. Az édesapját is könnyedén az ujja köré tudja csavarni, aki bevallottan nem tud nemet mondani csemetéjének.

- Egyelőre ott tartunk, hogy szolgaként rohangálok oda-vissza, hogy az igényeit kielégítsem. Iszonyatosan rafkós már, úgyhogy valószínűleg örökölt egy kis fifikát, mert szinte mindig eléri, amit akar - mesélte el a büszke édesapa az adásban.

ambrus-attila-lánya-2
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

Arról is szó esett, ha lánya felnő, hogyan fogja elmondani neki a múltját. Bár még nem tudja pontosan, milyen módon tárja majd fel az igazságot, abban már most biztos, hogy semmit sem fog eltitkolni.

- Igyekszem felkészülni erre a pillanatra, nem lesz egyszerű, de én azt gondolom, tudnia kell, hogy miket csináltam. Remélem, hogy látni fogja, hogy a rossz döntések után ma már igyekszem jókat hozni, hiszen egy gyereket nem lehet nevelni, jó példával kell járni előtte.

Vasvári Vivien két éves kisfia

Vasvári Vivien életének egyik legszebb napja volt, amikor világra hozta második gyermekét 2018. április 22-én Miamiban. Az Edward Ferenc névre keresztelt lurkóról mindig tüneményes fotókat posztol. Képeken mutatjuk, milyen édes a kétéves kisfiú.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük