Ákos ritka közös fotón 3 lányával: Anna 20, Kata 17, Julcsi 12 éves
Ákos megmutatta, milyen hölgykoszorú vette körül a családi nyaraláson.

akos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ákos négy gyermek büszke édesapja, akik közül egy fiú, három lány. Márton 1998-ban, Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia pedig 2010-ben jött a világra. 

Eddig a legtöbbet a legidősebb lányról, Annáról hallhattak a rajongók, hiszen ő édesapja nyomdokaiba lépve énekkel és dalszerzéssel foglalkozik. 

Ákos lányai

A Kossuth-díjas énekes és felesége, Őry Krisztina több mint harminc éve élnek boldogan, ám csak 2005-ben, Kata lányuk érkezése után házasodtak össze. 

Az énekes elképesztően büszke a családjára, éppen ezért olykor közös fotókat posztol az Instagram-oldalára. Legutóbb akkor örvendeztette meg egy meghitt családi felvétellel a rajongóit, amikor véget ért a vakációjuk. Ennek különlegessége, hogy ezen Ákos, a felesége, valamint mind a három lánya látható, csak fiuk, Marci nincs a képen, ő „igazoltan hiányzik”. 

„Gyönyörű család, köszönöm, hogy láthatlak benneteket!”

„Micsoda gyönyörű hölgykoszorú! Gratulálok Ákos!” - írták a sztár rajongói a kép mellé. 

Kiss Endi három lánya

Kiss Endi arra a legbüszkébb az életében, hogy három gyönyörű lánnyal áldotta meg a sors. Ezzel pedig nincs egyedül, képes összeállításunkban további magyar macsókat mutatunk, akik tűzbe mennének a lányaikért.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: YouTube/közönségtalálkozó

Ezt is szeretjük