Kiss Endi és három lánya: egyik szebb, mint a másik - Macsó sztárapukák és gyönyörű lányaik
Képeken csokorba szedtük a magyar szívtipró énekeseket és lányaikat.

kiss-endi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még a legnagyobb macsó szíve is pillanatok alatt ellágyul, ha a gyermekéről van szó. A lányos apukákra ez hatványozottan igaz, hiába borítják testüket tetőtől talpig tetoválások, zokszó nélkül leülnek babázni, ha szívük csücske épp erre kéri meg őket.

A Hooligans együttes dobosa, Kiss Endi kiválóan példázza mindezt. Ugyan 1996 óta játszik rockzenét, és saját bevallása szerint is a rosszfiúk táborát erősíti, ha három lányáról van szó, egy teljesen más arcát mutatja.

Macsó sztárapukák és gyönyörű lányaik

A csodaszép Bogi, Kiara és Larissza a legfontosabbak az életében, és a kedvükért bármire képes. Például kisbaba korukban azokat a feladatokat élvezte a legjobban, amelyektől a fiatal apukák általában ódzkodni szoktak.

- A pelenkázást nagyon imádtam! Ezt akkoriban is elmondtam. Ez volt a legintimebb dolog a kapcsoltunkban, a lányok és köztem, az apa kapcsolatában. Szerettem egyébként is ezeket a nőies dolgokat, feladatokat csinálni. Ez a mai napig is így van egyébként. Úgy is szoktam mondani, hogy én szinte anya vagyok, nem is apa - mesélte a Petőfi Live interjújában 2020 júniusában.

Kiss Endi arra a legbüszkébb az életében, hogy három gyönyörű lánnyal áldotta meg a sors. Ezzel pedig nincs egyedül, képes összeállításunkban további magyar macsókat mutatunk, akik tűzbe mennének a lányaikért.

Cover-fotó: Life TV/Breaking

Ezt is szeretjük