Ákos legkisebb lányával szurkolt a focimeccsen: Júlia szőke hajú, bájos mosolyú kamasz
Ákos és a 12 esztendős Júlia együtt szorítottak a magyar győzelemért a szeptember 26-ai meccsen.

ákos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 26-án este mérkőzött meg egymással a Nemzetek Ligája csoportdöntőjében Magyarország és Olaszország focicsapata. Rengetegen szorítottak a hazai győzelemért, sok sztár is kitett olyan képet az Instagramra, ahol a tévé előtt vagy a lelátón szurkolt.

Ákos az otthonából követte végig a mérkőzést: nem egyedül drukkolt a magyar fiúknak, legkisebb lánya, Júlia is bekucorodott mellé a televízió elé.

Ákos lánya, Júlia

Az énekes azon hírességek közé tartozik, akik megválogatják, mikor és milyen képeket töltenek fel szeretteikről a közösségi médiába. Rajongói pontosan tudják, különleges alkalom kell ahhoz, hogy gyermekeivel vagy feleségével fotózkodjon. Mivel nem sűrűn mutatkozik gyerkőcei körében, még feltűnőbb, hogy a 12 éves lány milyen nagy már.

Szőke hajú, bájos mosolyú kamasz lett belőle, akiről édesapja úgy tartja, ha ő is szurkol, az szerencsét hoz a magyar csapatnak. Sajnos ez a jóslat nem vált be, a végeredmény 2-0 lett az olaszok javára, de a zenész rajongóit már az is jókedvre derítette, hogy az apa-lánya párost így együtt láthatták.

Kiss Endi három lánya

Kiss Endi arra a legbüszkébb az életében, hogy három gyönyörű lánnyal áldotta meg a sors. Ezzel pedig nincs egyedül, képes összeállításunkban további magyar macsókat mutatunk, akik tűzbe mennének a lányaikért.

Cover-fotó: MTI/Mohai Balázs

Ezt is szeretjük