Agárdi Szilvinek undorító üzenetet küldött egy modell: kirúgták utána a munkahelyéről

Az Agárdi Szilviának küldött minősíthetetlen üzenete után a divatszervezet kirúgta a modelljét.

agardi-szilvi-cover2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Agárdi Szilvia undorító üzenetet kapott, melyben a nemlátó énekesnőt egy másik nő nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette. 

Többek között azt írta, azt kívánja, bárcsak meghalt volna Covidban, és reméli, elhagyja a vőlegénye, akit szerinte nem érdemel meg. 

Agárdi Szilvi üzenete

A Csináljuk a fesztivált! idei évadának győztese megosztotta az üzenetet a közösségi oldalán, majd higgadt hangnemben helyretette az egyébként szintén látássérült nőt. 

A történteknek komolyabb következménye is lett. A 2012-ben alapított, fogyatékkal élők esélyegyenlőségéért dolgozó divatszervezet, az Ability Fashion rádöbbent, hogy az üzenetet küldő személy az egyik modelljük. Közleményben tudatták, hogy viselkedése nem egyezik az értékrendjükkel, elhatárolódnak minden ilyen jellegű megnyilvánulástól, a modellel pedig megszakították a kapcsolatot. Arról is írtak, korábban is volt már gond a viselkedésével, kapott tőlük egy figyelmeztetést, és adtak neki még egy esélyt. Ezt a történtek alapján nem értékelte. 

Agárdi Szilvia párja

Az énekesnő egy éve van együtt Gergővel, aki január 28. óta a vőlegénye. "Egy baráti összejövetelen ismerkedtünk meg. Először a hangjába szerettem bele, majd az egyéniségébe."

Cover-fotó: MTVA/Máthé Zoltán

Ezt is szeretjük