Széphalmi Juliskánál aludt a barátja: bosszúból hímvesszőt karcoltak az autójára

Széphalmi Juliska és barátja autójára reggelre valaki bosszúból obszcén dolgokat karcolt.

szephalmi-juliska-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Széphalmi Juliska és barátja bosszú áldozatai lettek: a Madách Színház táncosának kocsijára valaki hímvesszőt karcolt. A férfiére szintén, de az övére obszcén szavakat is véstek. 

Sánta Laci színész volt felesége úgy véli, valakinek nagyon nem tetszhetett, hogy a barátja nála aludt. 

Széphalmi Juliska kocsija

Széphalmi Juliska az Instagramra feltöltött videójában azt mondta, még soha nem rongálták meg az autóját, és míg esetében csak a vezetői oldal ajtaját karcolták össze, a barátja kocsijának minden elemére obszcén dolgokat karcoltak. 

„Január 4-én egy nagyon kedves barátom nálam aludt, reggel ahogy ment a kocsijához feliratok, ábrák jelezték, hogy ez bizony nagyon nem tetszik valakinek, hogy az estét nálam töltötte. Nyilván ment a találgatás, számonkérés több ember felé. Egyáltalán ki tudja, hogy hol lakom? Kinek milyen a kocsija? Mondjuk az enyémet könnyű megtalálni, mert egy rohadt nagy futós matrica van rajta..* De nem én voltam a célpont. Vagy? 8-a délelőtt indultam a Madách Színházba dolgozni, ahogy a kocsimhoz léptem, az ajtóm oldalára ugyanolyan ábrák voltak karcolva. Hihetetlen döbbenet, értetlenség van bennem, bennünk hogy ki képes ilyesmire, mennyire gyerekes, gonosz, bosszúvágyó az, aki ilyet csinál. Rendőrségi feljelentés ma történt az ügyben, ismeretlen tettes ellen. Elképesztően szomorú vagyok. Nem gondolom, hogy bárkit, bármivel bántottam volna.

És egyáltalán hogy van ez? Innentől kezdve félnem kell, mi lesz a következő??? Hogy menjek így haza?

…..

(A fehér autó az enyém, a fekete a barátomé, a videó tegnap készült.)” - írta a posztban. 

Képeket is feltöltött, amiken jól látszik, valaki hímvesszőt karcolt mindkét járműre, a barátja autóján pedig a féreg, a geci, a szarházi szavakat is kiolvashatjuk. A kommentelők az ábrák között egy női nemi szervet is felfedezni vélnek. 

Magyar sztárok botrányai 2022-ben

Botrányokból 2022-ben sem volt hiány a hazai sztárvilágban: volt, aki a magánéletével került be a hírekbe, másoknak a szakmai életük került terítékre. Az is előfordult, hogy egy tévéműsorban szabadult el a pokol. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy kik azok a hazai sztárok, akik 2022-ben emlékezetes botrányba keveredtek.

Cover-fotó: Instagram/Széphalmi Juliska

Ezt is szeretjük