Barabás Évi élő adásban kapott röhögőgörcsöt: ezért nem tudta megállni nevetés nélkül
Barabás Éviről vicces videó került elő, élő adásban kapott nevetőgörcsöt, majd elfelejtette Koós János nevét is.

barabas-evi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barabás Évi 2001-ben került az RTL-hez, immár 21. éve erősíti a csatornát. A Reggeli és a Delelő műsorok mellett olyan neves produkciókban tűnt fel műsorvezetőként, mint az Ötletház és az Autómánia. 

2006 óta a Fókusz és a Fókusz Portré műsorvezetője. Legviccesebb pillanatairól az RTL 25 éves sorozatában mesélt.

Barabás Évi bakik

A tévés szerint a csatornánál töltött legviccesebb momentumok közé tartozott az az eset, amikor a Reggeli forgatásán nevetőgörcsöt kapott, és alig bírta abbahagyni. 

barabas-evi-regi-kep
Fotó: RTL

- A legviccesebb az volt, amikor egyszer Kokóval és Madárral röhögőgörcsöt kaptunk a Reggeliben. Otthon a szüleim meg is kérdezték, hogy szabad nekünk ennyire röhögni. Úgy emlékszem, Madárt szerelmi életéről kérdeztem, Kokó valamit nagyon tudálékosan beleszólt, és vinnyogva röhögött mindenki. Ekkoriban a siófoki Beach House-ból jelentkezett a műsor a nyári időszakban, életem óriási ajándéka és élménye volt ez a kétéves időszak.

Egy másik mulatságos esetre is nevetve emlékezett vissza: amikor Bajor Imrét és Koós Jánost fogadta a Reggeli élő adásában, és elfelejtette Koós János nevét. 

barabas-evi-kep1
Fotó: RTL/Sárosi Zoltán

- Nem tudom, mi történt velem, jött egy rövidzárlat, bemutattam Bajor Imrét, majd ránéztem Koós Jánosra, és nem tudtam kimondani a nevét. Bajor Imre abban a másodpercben levette, mi a helyzet, és már ment is a poén, hogy „Koós Jánosnak hívják, mondd csak ki nyugodtan a nevét, bemutatom Koós Jánost”. Ebből olyan helyzetkomikumot hoztak ki, hogy mindenki fetrengett a nevetéstől, én pedig azt hittem, elsüllyedek a föld alá.

Alföldi Róbert bakija a Reggeliben

Alföldi Róbert nem bírta tovább, és a Reggeliben egy hír felkonferálása után ott kellett hagynia a stúdiót. Mindez az RTL Klub reggeli műsorának házigazdájaként esett meg vele évekkel ezelőtt: a vicces baki a csatorna az RTL Sztori: 25 év két részben című jubileumi műsorában került elő. 

Cover-fotó: RTL

Ezt is szeretjük