Ő Agárdi Szilvi jóképű vőlegénye: Gergővel egy éve vannak együtt

Agárdi Szilvia január végén lett menyasszony, párjával egy éve vannak együtt.

agardi-szilvi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Agárdi Szilvia 2012-ben, a TV2 The Voice című tehetségkutatójában lett országosan ismert. Nemrég ismét egy zenés szórakoztató műsorral került a figyelem középpontjába: megnyerte a Duna Csináljuk a fesztivált! című műsorát. 

Az Úgy szeretném meghálálni című slágert úgy adta elő, hogy Kovács Kati, az eredeti előadó is csak dicsérni tudta. 

Agárdi Szilvia párja

A Csináljuk a fesztivált! egyik legmeghatóbb pillanata volt, amikor Agárdi Szilvi a győzelmének kihirdetése után újból elénekelte az örökzöld dalt, és közben a színpadra hívta Kovács Katit, aki a tíz legjobb között maga is a döntőbe jutott, így a tévéstúdióban ült. Egymás kezét fogva énekeltek tovább. 

agardi-szilvi-kovacs-kati2
Fotó: MTVA/Cseke Csilla

Agárdi Szilvi élete a The Voice óta több szempontból is sokat változott. Születése óta látássérült, 2020 nyaráig aliglátó volt, sziluetteket, fényeket látott, aztán drasztikusan rövid idő alatt, napokon belül kilencről négy százalékra romlott a látása. 2021 tavaszára már sem fényeket, sem formákat, sem színeket nem érzékelt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár a színeket nem látja, szereti a csillogó, hosszú, elegáns ujjú ruhákat - a Csináljuk a fesztivált! egyik elődöntőjében és a döntőben is ilyenben láttuk. 

agardi-szilvi
Fotó: MTVA/Balogh Zoltán

- Megígértem magamnak, hogy a külsőmre akkor is adok, ha már nem látom a színeket. (…) Egyszer egy stylist azt mondta nekem, hogy a ruha csillogása elvonja a figyelmet a szemproblémámról. Ezt a tanácsot megfogadtam - mesélte a műsor döntője után a Meglepetés magazinnak

A Csináljuk a fesztivált! felvételeire a szülei, testvére és a párja is elkísérte, akivel egy éve van együtt, és január 28. óta a vőlegénye. 

- Gergővel néhány nappal ezelőtt ünnepeltük az egyéves évfordulónkat, és lovaglás közben megkérte a kezemet. Egy baráti összejövetelen ismerkedtünk meg. Először a hangjába szerettem bele, majd az egyéniségébe. A barátnőim mesélték el nekem, hogy milyen jó pasi, és véleményem szerint is az.

Egyelőre távkapcsolatban élnek, Agárdi Szilvi a szüleivel a Zala megyei Várvölgyben, Gergő Szigethalmon, és hétvégente találkoznak. 

Bálint Antónia párja

Amikor lánya iskoláskorba ért, Bálint Antónia egyik napról a másikra szüntette meg akkori Facebook-oldalát. Visszavonult a nyilvánosságtól, civil szakmára váltott, és bankárként lett sikeres. Három évvel ezelőtt a szerelem is rátalált, a sármos dr. Bársony Farkassal 2020 elején találkoztak.

Cover-fotó: MTVA/Cseke Csilla

Ezt is szeretjük