Ada és párja összeházasodnak: a babavállalás miatt sem akarták tovább húzni az esküvőt

Ada és párja örül, hogy megtarthatják 175 fős esküvőjüket, amit elhalasztani semmiképp sem szerettek volna.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg néző szurkolt Pintér Adrienn-nek, vagyis Adának 2015-ben, amikor az RTL II Szelfi című reality műsorában nyomon követhették, hogyan alakul a műsorvezető és a Németországban dolgozó és élő Máté kapcsolata. 

Évekig távkapcsolatban éltek, aztán a 37 éves sztár tavaly Nürnbergbe költözött, 14 éves ikerfiai is velük élnek. 

Ada esküvője

Múlt héten egy Instagram-posztjában árulta el, hogy párjával a megismerkedésük után öt évvel és három hónappal már az esküvőszervezésük finisében vannak. Az RTL Klub Reggeli című műsorában kicsit bővebben is beszélt a terveikről. 

Bár Németországban élnek, az esküvőt Budapestre szervezték: már tavaly nyáron lefoglalták a helyszínt, megtörtént a ruha kiválasztása, ősszel egyeztettek a ceremóniamesterrel, fotóssal, videóssal, amikor pedig februárban utoljára Magyarországon járt, a dekorosokkal is találkozott. Már csak a vőlegény öltönyének és a gyűrűknek a megvétele maradt hátra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A koronavírus-járvány miatt három hónapig kérdéses volt, megtarthatják-e az esküvőt idén nyáron a tervezett módon, de végül a korlátozó intézkedések feloldásával fellélegezhettek. Ada a Fókuszban azt mondta, ha másképp nem ment volna, akár kettesben is megtartották volna az esküvőt, elhalasztani semmiképp sem akarták, leendő férjével a lagzi után gyereket szeretnének.

Máténak nincsen saját gyereke, tehát nyilván szeretne, ezért se szerettük volna húzni ezt az esküvő dolgot… meg nekem azért ketyeg az órám.

Az ikrek előtt sem titok, persze, hogy ők is tudják. Kicsit tartanak tőle, hogy valaki itt üvölteni fog, meg sírni, de hát 14 éves fiúk, mit várunk tőlük.

ada-fokusz
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Budapest belvárosában tartják a 175 fős esküvőt, és bár a korlátozásokon lazítottak, a vírus nem tűnt el, ezért több óvintézkedést is tettek, és a július végi lakodalomban még így sem lesz ott mindenki.

- Nagyszülőknek meg az idősebb rokonoknak mondtuk, megértjük, ha nem jönnek, és azt is, hogy aki félti a családtagjait, inkább nem jön. Például az én nagymamám nem lesz ott, maximum csak a templomban.

Ada ikerfiai

Pintér Adrienn és volt férje, Timó, azaz Bánszki László a VIVA TV sztárpárja volt. 2005-ben kötötték össze az életüket, bár a házasságuk csak négy évig tartott, kapcsolatukból egy ikerpár született, Bence és Bálint. A csinos műsorvezető a húszas évei elején járt, amikor életet adott gyermekeinek, így még meglepőbb, hogy 37 évesen már ilyen nagy fiúkkal büszkélkedhet.

Ezt is szeretjük