16 év után költözött el a magyar tévés férje - Aznap is műsort vezetett
Ábel Anita fájdalmából a nézők semmit sem vettek észre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ábel Anita tavaly november végén jelentette be, hogy férjével 16 év után külön utakon folytatják, férje már egy hónappal korábban elköltözött a közös otthonból. A 44 éves sztár 2005 októberében ment feleségül Krisztiánhoz, akit 2008 augusztusában egy kislánnyal ajándékozott meg. Azt nyilatkozta, két-három éve jöttek rá, hogy olyan problémákkal küzdenek, melyekkel ideje szembenézni, de azokat nem sikerült megoldaniuk. Férje felvetette, hogy menjenek el párterápiára, de a színésznő-műsorvezető szerint már késő volt szakember segítségét igénybe venni. Bár Ábel Anita mondta ki, hogy legyen vége, a házassága lezárása természetesen így is megviselte. 

A Spektrum Home csatornán futó NőComment első adását azon a napon forgatták, amelyiken Krisztián elköltözött, így nagyon össze kellett szednie magát, hogy a nézőknek ne tűnjön fel, mennyire maga alatt van - mesélte a Borsnak

- Az öltözőben, amikor senki sem látott, bevallom, nagyon sírtam, úgy éreztem, nem leszek képes elvégezni a feladatomat, annak ellenére is, hogy én hoztam meg ezt a döntést. A menedzserem, Kende Hofherr Krisztina másfél órán keresztül hol vigasztalt, hol lelkesített, végül valahogy úgy felturbózott, hogy magam sem hittem el, milyen erős vagyok. 

A sztárok vendégszereplésével készített talk show-t végül úgy vezényelte le műsorvezetőként, hogy zaklatott lelkiállapotából senki nem vett észre semmit, a stúdióba tökéletes sminkben lépett be zöld ruhájában.  

- Visszagondolva, azt hiszem, hogy ez így volt jó. Arra születtem, hogy másokat szórakoztassak, a szomorú pillanataimat pedig megtartom magamnak és persze a barátaimnak - mondta a napilapnak.

Ábel Anita idén tavasszal számos csatorna képernyőjén látható. Szerepel az RTL Klub A mis kis falunk című sorozatának egyik részében, és gyakori vendége a csatorna Gyertek át! című szórakoztató műsorának, valamint többször feltűnt az ATV-n a #Bochkor című műsorban. A VIASAT3-on március 25-én indult el az Ide Süss! új évada, melyben Sass Dani új műsorvezetőtársat kapott Ábel Anita személyében.

A NőComment második évada is hamarosan indul a Spektrum Home-on. A legújabb epizódok május 26-tól, ezúttal vasárnap késő délutánonként várják a nézőket. Ezúttal harminc adás készül majd a nézőknek, így egész nyárra és őszre is visszaköltözik a különleges női talk show a képernyőre. 

Magyar sztárok látványos átalakulása

Ábel Anita látványos fogyásához nemcsak a diétájának van köze, hanem magánéleti válságának is. Képes összeállításunkban megnézheted a hazai sztárok leglátványosabb átalakulását: ők rengeteget változtak tíz év alatt.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük