Hosszú Katinka megszólalt a válásáról - Shane járt jól a per lezárásával
Hosszú Katinka örül, hogy lezárult a válópere, amivel anyagilag volt férje járt jól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt héten derült ki, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup válása hivatalosan is lezárult, a felek megegyeztek a vagyonelosztásról is. Az úszónő most először nyilatkozott, a 24.hu sportrovatának adott interjújában a tényt megerősítette, de azt is elárulta, hogy a válóper végére nem itthon, hanem Amerikában tettek pontot. 

Hosszú Katinka december 26-án papíron edzőtáborba utazott Hawaiira, de odafelé és hazafelé is megállt Los Angeles-ben. Az Iron Lady a híroldalnak megerősítette, hogy Amerikában válóperes bírósági tárgyaláson járt, és örül, hogy lezárult a válóper, nem kell az osztozkodáson gondolkodnia, és a múlt helyett a jövőre koncentrálhat. 

- Inkább azt mondanám: örülök, hogy vége.

Maradjunk annyiban, ezt a meccset Shane nyerte. (…) Úgy mentem oda, hogy mindenképp megegyezek.

Sokkal racionálisabb vagyok, mint Shane, akit többnyire az érzelmei vezérelnek. Ez volt a racionális döntés - válaszolta arra a kérdésre, hogy miért nem itthon, hanem Amerikában zajlott a válóper, és sikerült-e azt a tetemes vagyont, mely mindkettejük sikeres munkájának eredménye, mindkét fél érzése szerint tisztességesen elosztani.

hosszu-katinka
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Arra nem kívánt válaszolni, hogy jelenleg szingli, vagy párkapcsolatban él. A májusban harmincadik születésnapját ünneplő úszófenomén tisztában van azzal, hogy az elmúlt öt évben sok mindent megosztottak az életükből a közösségi oldalaikon, a sokszor napi két-három posztból azt hihették a követőik, hogy ismerik őket, ami persze nem így volt, pláne, hogy - mint az emberek többsége - ők is a szép és boldog pillanataikat tették közszemlére. 

- Pont ezért nézett ki álomszerűen az életünk. És akkor egyszer csak puff. Viszont utólag azt mondom, nem csináltam volna semmit másképp. Ez a rizikó benne volt. Ha valaki ennyire kiteszi magát a kirakatba, benne van, hogy amennyi pozitív hozadéka van, volt az évek alatt, ugyanannyi negatív is lesz az adott pillanatban. Ezt sikerült átélni tavaly. Jó lett volna elbújni, persze, ilyenkor inkább senki ne kérdezzen semmit. Öt évig jó volt, működött, viszont most már nem szívesen rakom ki megint magam ennyire a kirakatba.

Shane Tusupra nem mondott semmi rosszat, ugyanakkor a kérdésre, miszerint felnézett-e rá, mint férjre és férfira, azt válaszolta: 

Olyan emberre nehéz felnézni, aki nem tudja kontrollálni az indulatait.

Ha arról nem is beszélt, foglalt-e jelenleg a szíve, annyit elmondott, hogy csakis olyan párja lehet, aki egyenlőként néz rá, arra viszont nem kívánt konkrétan reagálni, hogy Shane Tusup részéről ez a híresztelések szerint nem minden élethelyzetben volt így, és vajon ezért lett-e vége. 

- Abba most nem mennék bele, miért lett vége. Ha mondanék egy fél mondatot, azt mindenki másképp értelmezné, kiforgatná. Amit általánosságban nagyon fontosnak tartok, az az, hogy akkor partner az ember, ha partnerként kezeli a másikat, és nem alá-fölérendeltség van köztük.

Ezt is szeretjük