Liptai Claudiát is lepipálta - Nem találod el, ki a legnépszerűbb magyar címlapsztár
Sztárok, akik felkerültek a top 25 magyar címlapsztár listájára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Média&Marketing idén is megjelentette listáját a top 25 magyar címlapsztár celebről, melyet a bulvárlapok tavalyi címlapjai alapján állított össze. A két bulvárnapilap - Blikk, Bors - és négy heti magazin - Best, Hot!, Kiskegyed, Story - tavalyi címoldalain szereplőkből az idén már nyolcadik alkalommal összeállított top 25-ös listán 12 új név található - írja az mmonline.hu

Az egy évvel korábbi rangsorhoz képest a lista majdnem fele kicserélődött. Hosszú Katinka toronymagasan végzett az élen, a tavalyi győztes Sarka Kata pedig a top 25-be sem került be. Érdekes, hogy a top 10-ben hét tévést is találunk.

Hosszú Katinka 2018-ban 98 alkalommal szerepelt az említett lapok borítóján. Az embereket érdekelte, meg tudják-e menteni házasságukat Shane Tusuppal, majd, amikor kiderült, válnak, az úszónő további eredményei is a fókuszba kerültek, valamint az, milyen megegyezéssel írják alá a válási papírokat, és az úszónő mikor talál új párra. 

Az Iron Lady Liptai Claudiát is beelőzte, aki 54 alkalommal szerepelt címlapon, többek közt az esküvője, a lakodalma és a nászútja részleteivel. A Média&Marketing idén nyolcadik alkalommal összeállított celeblistáján egyébként kétszer - 2013-ban és 2014-ben - végzett az élen, kétszer a második, egyszer a harmadik, háromszor pedig negyedik helyen. 

Nézd meg, ki a Média&Marketing Top 25 címlapsztár listájának első hét helyezettje! 

Ezt is szeretjük