Ábel Anitát megalázták egy ruhaüzletben: az alakja miatt érte bántás a Szomszédok idején

Ábel Anita elmesélte, egy eladó a Szomszédok idején mennyire csúnyán a lelkébe gázolt.

ábel-anita-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ábel Anita csupán 12 éves volt, amikor 1987-ben megkapta a Szomszédok című sorozatban Mágenheim Julcsi szerepét. 

A színésznő-műsorvezető a nézők szeme előtt nőtt fel, az 1999-ig futott sorozat egyik sztárja volt. 

Ábel Anita a Szomszédok idején

Ábel Anita sosem titkolta, nem volt könnyű megbirkózni a korán jött hírnévvel, számtalan alkalommal került kínos helyzetbe akkoriban. Fiatal lányként önértékelési zavarokkal küzdött, az pedig nem segített, hogy bőven akadtak olyanok, akik kéretlenül is elmondták a véleményüket róla, a testalkatáról. Az ATV #Bochkor című műsorában elevenített fel egy ilyen kellemetlen történetet, ami annak idején, tinilányként megviselte. 

A Szomszédok forgatása a kilencvenes években: Ábel Anita Csűrös Karolával és Kulka Jánossal, valamint a rendező Horváth Ádámmal.
A Szomszédok forgatása a kilencvenes években: Ábel Anita Csűrös Karolával és Kulka Jánossal, valamint a rendező Horváth Ádámmal.
Fotó: MTVA

A sztori akkor jött fel, amikor Bochkor Gábor és vendégei arról kezdtek beszélni, mennyire sértőn viselkedett az az eladó, aki áprilisban ruhamérete miatt szólt be Hernádi Judit lányának, a HoneyBeast zenekar énekesnőjének, Tarján Zsófinak. Ábel Anita ezután árulta el, történt vele hasonló több évtizeddel ezelőtt.

- 90-es évek. Minden vágyam egy Levi’s 501-es farmer volt, és elmentem egy ilyet vásárolni, összekuporgattam rá a pénzt, és a szüleim is segítettek. Bementem egy üzletbe, nézegettem ott a farmereket, és megkérdeztem, hogy 501-es Levi’s farmer van-e? Végignézett rajtam az eladó, és azt mondta: itt törpékre nem árulnak nadrágot - elevenítette fel a 47 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Azóta, nekem van egy ilyen nadrágparám. Igen, alacsony vagyok. Akkor még sokkal ducibb is voltam. Valóban, hát Hobbitfalváról szöktem abban az időben. De egyébként meg ez nem egy jó dolog. Ez azért bennemarad az emberben - fejtette ki Ábel Anita.

Hozzátette, akkoriban még nem volt Facebook, így ő nem tudta kiposztolni, milyen sérelem érte. Ezzel arra utalt, hogy Tarján Zsófi ezt megtette, az internet pedig melléállt, és elítélték az udvariatlan eladót. 

Ábel Anita korábban sok bántást kapott alkata miatt.
Ábel Anita korábban sok bántást kapott alkata miatt.
Fotó: TV2

Ábel Anita nem most beszélt arról először, hogy fiatalkorában sokat bántották és cikizték a súlya miatt. Év elején a Rádió Dikhnek mesélte el, hogy 12-13 éves korában a Kacsa című magazinban jelent meg róla egy olyan cikk, amiben a szerző a testalkatát cikizte. 

A Szomszédok női főszereplői egykor és ma

A Szomszédok egy pillanat alatt tette híressé a benne szereplőket. Frajt Edit a mai napig meg tudja állapítani, mikor ismétlik a sorozatot valamelyik csatornán, mert ilyenkor ugyanúgy felismerik az utcán, mint annak idején. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során a Szomszédok női főszereplői: Juli, Alma, Vágási Jutka, Julcsi és Janka néni megformálója.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük