Plasztikáztatta arcát a magyar műsorvezető - Előtte-utána fotón a változás
Abaházi Csaba előtte-utána fotóval mutatta meg, mennyit fiatalított az arcán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Abaházi Csaba február végére remek formába hozta magát, tíz kilót fogyott. A Sláger FM műsorvezetője sosem volt túlsúlyos, de volt olyan időszaka, amikor nem szívesen nézett tükörbe, mert zavarta a pocakja, és úgy érezte, változtatnia kell étkezési szokásain, különben az egészsége sínyli meg. Az alakjával elégedett lett, de a megereszkedett bőr zavarta, így úgy döntött, szépészeti beavatkozásra vállalkozik. 

- Amikor lefogytam, azt mondta a főnököm, hogy valamit ennem és innom kéne, mert szomorúnak tűnök. Miközben soha nem éreztem magam jobban, mint akkor, csak az arcomról eltűnt a zsírréteg, és kicsit megereszkedett a bőr. Másképp néztem ki a fogyás miatt, mint ahogy sokan megszoktak, de remekül éreztem magam a leadott kilók után - mesélte a rádiós műsorvezető még februárban Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorában.

abahazi-csaba-plasztika2
Fotó: Sláger FM

Nemrég mégis úgy döntött, hogy miután a bőre kissé megsínylette a fogyást, és megereszkedett, segítséget vesz igénybe. Dr. Hegedűs Bea esztétikai orvos egy kollagénindukciós eljárással fiatalította meg a 49 éves sztárt. 

- Ez egy nagyon népszerű eljárás, amelynek során kis aranytűket használunk. Ezeken keresztül egy pecsételő módszerrel juttatjuk be a hatóanyagot a bőrbe. Az eljárás fájdalommentes, és maximum 30-40 percet vesz igénybe. Az eredmény már 1-2 nap múlva látványos, de a sebgyógyulást követő 1-2 hétben igazán szembetűnő - árulta el a szakember. 

abahazi-csaba-plasztika
Fotó: Sláger FM

Abaházi Csabáról előtte-utána fotó is készült, amin jól látható, mennyivel kevesebb lett a ránca, és mennyivel feszesebb lett az arca. A szépészeti beavatkozás után jó pár évet letagadhat. 

Geronazzo Mária fiatalon nagyon csinos nő volt

Sokak számára érthetetlen, Geronazzo Mária miért műttette az arcát természetellenesre: fiatal kori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk.

Ezt is szeretjük