Csonka András plasztikája nem sikerült túl jól - Felpüffedt az arca
Csonka András nem jól sikerült ráncfeltöltéséről mesélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csonka András szerint a színpadi embereknek kötelességük mindent megtenniük annak érdekében, hogy a közönség a lehető legjobb formájukban lássa őket. A január 16-án 54. születésnapját ünneplő színész magas, vékony alkat, ha lenne is rajta pár plusz kiló, a termete miatt fel sem tűnne. Talán nem véletlen, hogy a ráncai miatt jobban aggódik, mint amiatt, hogy mit mutat alatta a mérleg - derült ki a Spektrum Home hétfő esténként jelentkező, Tesztbeszéd című műsorából. 

Amikor Dombóvári István a közönségnek és az est sztárvendégeinek, Gregor Bernadettnek, Péterfy Borinak, Ganxsta Zolee-nak és Csonka Andrásnak feltette a kérdést, miszerint "Mit néz kétségbeesettebben András? A ráncait vagy a kilóit?", mindenki nevetésben tört ki. 

- Kilóim? Nekem? - reagálta csípőből a színész, akiről kiderült, a ráncai miatt aggódik, de hozzátette, alapvetően elégedett a genetikai örökségével. 

csonka-andras-tesztbeszed
Fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

- Én abszolút hiú vagyok, mint az állat! Szerintem, aki színpadon dolgozik, annak kötelező valamennyire hiúnak lenni, és nem elhagyni magát. 

Csonka Andrásról köztudott, hogy hipochonder, már csak ezért sem változtatna a külsején drasztikus plasztikai műtéttel. Egyszer feltöltette a ráncait, de a szépészeti beavatkozás nem a kívánt eredményt hozta meg, így letett a további próbálkozásokról. 

- Egyszer volt egy barter együttműködésem egy magazinnal. Úgy gondoltam, jól van, gyerekkorom óta zavarnak a szemöldököm közötti és a szám melletti ráncok, töltsük föl, a hialuronsav - amit bőrgyógyász fecskendez bele - úgyis csak egy fél évig hat, nem is nevezném plasztikának. 

csonka-andras
Fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

- Fél órával később bementem egy kávéházba, ahol a legtávolabbi asztalnál ültek a barátaim. Egyikük azt mondta: "mi van, fogorvosnál voltál?" Annyira vékony, penge arcom van, hogy felpüffedt - mesélte a színész a ráncfeltöltéséről. 

Ezt is szeretjük