Ujjonghatnak A mi kis falunk rajongói, búcsúzik viszont egy közönségkedvenc az RTL Klubon
Már forgatják A mi kis falunkat, és még idén visszatér a képernyőre.

mi-kis-falunk-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk, továbbá több, az RTL Klubon futó sorozat rajongói fontos híreket kaptak ma délelőtt. 

A csatorna vezetői bejelentették, hogy megújul a 25. születésnapját ünneplő RTL: október végén a médiavállalat elbúcsúzik a jól megszokott RTL Klub elnevezéstől, és a csatorna RTL néven lesz majd elérhető. Az anyacsatornához hasonlóan szinte minden adó arculatot vált majd, és lesz, amelyiknek megváltozik a neve is. 

A mi kis falunk különkiadás

A megújulás nemcsak a csatornák arculatát érinti, hanem az őszi műsorkínálatot is. Idén először lesz A mi kis falunk című sorozatnak egy karácsonyi része, a különkiadás a tervek szerint az ünnepi időszakban kerülhet képernyőre. Ez az epizód a pajkaszegiek karácsonyáról és az ünnep körüli nehézségeikről szól majd - természetesen rengeteg humorral és a pajkaszegiektől megszokott stílusban.

A szemfüles nézők már kiszúrhatták, hogy a sorozat több színésze a forgatásról posztolt a közösségi oldalán. 

Idén ősszel újra megnyílik a Monet étterem, vagyis folytatódik A Séf meg a többiek. Visszatér az alkoholista és sportfogadásfüggő Győző séf, tovább bonyolódik Milán és Viki románca, a már megismert és megkedvelt karakterek mellé pedig új szereplők is érkeznek. A szitkom műfajához méltóan továbbra is helyzetkomikumok sokasága várja majd a saját gyártású sorozat régi-új nézőit.

Búcsúzik viszont egy nagy közönségkedvenc, az ősz folyamán véget ér a Keresztanyu. Az RTL Klub saját gyártású napi sorozatának előző három és a jelenleg is látható sorozatzáró évada óriási sikerrel futott és fut hétköznap esténként. Az utolsó forgatási napot július 31-én tartották. 

A mi kis falunk Marcsija így néz ki a valóságban

2017 óta az RTL Klub sikersorozatában, A mi kis falunkban láthatják a nézők, ő alakítja Szifon slampos feleségét, Marcsit. A sztár, aki a valóságban gyönyörű díva, egyáltalán nem bánja, hogy ilyen karaktert kell hoznia, sőt, kimondottan élvezi. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük