25 év után nagy változás az RTL Klubnál: ősszel ezek a sztárok özönlik el a csatornát

25 év után megújulnak az RTL csatornái, a változás nemcsak az arculatot érinti, hanem az őszi műsorkínálatot is.

rtl-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

25 évvel ezelőtt, 1997 októberében indult el a kereskedelmi televíziózás Magyarországon, így az RTL Klub is. A negyedszázados évforduló és születésnap alkalmából idén a magyar RTL csatlakozik az anyavállalat RTL Group egységes európai arculatához, és ősztől teljesen megújul majd az RTL Magyarország vállalati arculata, valamint televíziós és digitális brandjeinek egy része. 

Új nevet kapnak bizonyos RTL-es csatornák és a digitális felületek is, így az RTL Klub 25 év után új nevet kap, és RTL néven lesz majd elérhető. Az anyacsatornához hasonlóan szinte minden adó arculatot vált majd, és lesz, amelyiknek megváltozik a neve is. A névváltások október közepétől év végéig, több lépcsőben történnek. 

RTL Klub 2022 őszi műsorai

A megújulás azonban nemcsak a csatornák arculatát érinti, hanem az őszi műsorkínálatot is. A megújulás bejelentésével egy időben a csatorna ma délelőtt ismertette az RTL új, nagyszabású őszi produkcióit is. A 25 éves évforduló kapcsán az RTL két egész estés visszaemlékező show-val idézi majd fel az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb pillanatait. A kétrészes műsor október 23-án és október 30-án lesz látható.

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója: "Büszkén mondhatom, hogy 25 év alatt egycsatornás televízióból mára platformfüggetlen médiavállalattá váltunk."
Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója: "Büszkén mondhatom, hogy 25 év alatt egycsatornás televízióból mára platformfüggetlen médiavállalattá váltunk."
Fotó: RTL Magyarország

Vadonatúj évaddal indul az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros. Szeptember 19-től hétköznap esténként a jól megszokott humor mellett izgalom, dráma, feszültség és elképesztő feladatok várják a nézőket. Újabb nyolc híresség - Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, Törőcsik Dániel és Bíró Bea, Muri Enikő és Tóth Szabolcs, Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence, Madár Veronika és Landor Richárd, Détár Enikő és Kiss Péter, Zdroba Patrik és Bádoki Bettina, valamint Lotfi Begi és Lotfi-Schadi Réka - bizonyíthatja, mekkora párjával az összhang, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél, és méltó a Nyerő Páros trófeára. A műsorvezető Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti jól összeszokott párosa ezúttal sem kíméli majd a hírességeket.

nyero-paros

Új évaddal tér vissza a nagy sikerű reality, a Celeb vagyok, ments ki innen!, ami ismét Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival kerül a képernyőre. A helyszín ezúttal a kolumbiai dzsungel, ahol a celebeknek meg kell majd küzdeniük a dzsungelben az éhséggel, a civilizáció vívmányainak hiányával és embert próbáló játékokkal. Hamarosan az is kiderült, kik lesznek azok a celebek, akiket kimenthetnek a nézők.

Még az idén indul a Konyhafőnök VIP 7. évada Fördős Zével és a két Michelin-csillagos séffel: Rácz Jenővel és Sárközi Ákossal. Idén ősszel olyan hírességek készülnek bizonyítani, hogy a konyhapultokban is helytállnak, mint Járai Máté színész, Tokár Tamás, a Fókusz műsorvezetője, Fésűs Nelly színésznő és az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok magyar válogatott vízilabdázó, Nagy Viktor. A gasztroversenyben most is elképesztő meglepetésekre és nem várt fordulatokra, valamint számos sztárvendégre készülhetnek a nézők, akik nem feltétlenül könnyítik majd meg a versenyzők életét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

11. alkalommal várja lakóit az ország elsőszámú "luxusbörtöne” az RTLII-n. Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-ja idén ősszel újra beköltözik az otthonokba. A Való Világ villájában a tét most is hatalmas, hiszen aki a leendő lakók közül a legjobbnak bizonyul, 36 millió forinttal lesz gazdagabb.

Új mentorral és új szabályokkal szeptember 3-án érkezik az X-Faktor 11. évada. Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2022-ben Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellett új női mentorral, a nemzetközileg elismert és ismert énekesnővel, a Kárpátaljáról érkezett Herceg Erikával tér vissza a képernyőre. A műsorvezető idén is Miller Dávid lesz. Az X-Faktor 2022-es évadában egy új, saját fejlesztésű szabály lép életbe: bármelyik énekes vagy zenekar kerülhet bármelyik ítészhez, a mentorok pedig maguk döntik el, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni.

x-faktor
Fotó: RTL Magyarország

Az X-Faktor adásait az X-Stage kíséri majd Odett-tel és Lalival, akik a színfalak mögött faggatják a versenyzőket és a mentorokat, emellett pedig az adásokat követően számos extra tartalommal jelentkeznek az RTL Moston.

Magyarországon először az RTL Klub mutatja be a világ legjátékosabb show-műsorát, a Tehetség első látásra című műsort, amely már számos országban nagy sikerrel fut. A szeptember 4-től minden vasárnap 19 órától látható szuperprodukció műfaja game show, amely ötvözi a show-műsorok látványvilágát a játékosság izgalmával. A műsorban két páros: egy civil és a híresség próbálja kitalálni, hogy az adott civil ruhás fellépő vajon miben tehetséges (például kutyaidomár, énekes, tűznyelő), mindezt ráadásul adásonként 10 millió forintért találhatják ki.

tehetseg-eslo-latasra

Augusztus 28-tól minden vasárnap este új vendégekkel és megújult formában folytatódik a NőComment! az RTLII-n. A szórakoztató talk-show házigazdája Liptai Claudia, aki vendégeivel megbeszél, kibeszél, átbeszél mindent és mindenkit. A NőComment! új évadában a könnyed, szórakoztató témák mellett komolyabb kérdések is terítékre kerülnek majd. Szintén újítás, hogy a NőComment! csapatához minden alkalommal egy-egy civil vendég is csatlakozik majd.

A talk-show állandó szereplője lesz Hadas Krisztina újságíró, Király Linda énekesnő, Farkasházi Réka színésznő, Cleo Mitilineou opera-énekesnő, László Nicole pedig a műsor civil vonalát fogja erősíteni. Több adásban feltűnik majd Dobó Kata színésznő, Wossala Rozina séf, étterem-tulajdonos, médiaszemélyiség, Parti Nóra színésznő, Antal Ilona üzletasszony és Bagi Renáta pszichológus, üzletasszony.

nocomment
Fotó: RTL Magyarország

Az RTL Klub nagy sikerű társkereső realityje, a Házasodna a gazda az ötödik évaddal augusztus 29. óta minden hétköznap este látható a csatornán. 2022-ben négy gazda - Vera, Alfonz, Péter és Zsolt - párkeresését követhetik nyomon a nézők. A műsorvezető Nádai Anikó idén is igyekszik hasznos tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

Nyerő Páros 2022

Szeptember 19-től hétköznap esténként újabb hírességek bizonyíthatják, mekkora párjukkal az összhang, és ki az, akinek a szerelme mindent túlél, és méltó a Nyerő Páros trófeára. Képgalériában mutatjuk a hatodik évadának nyolc szerelmespárját.

Ők a 2022-es Nyerő Páros szereplői: Hódi Pamela és Détár Enikő is versenyez benne párjával

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük