A Konyhafőnök versenyzőjét a stúdióból vitték a sürgősségire: agyi trombózist kapott a válogató előtt
Kiss Norbert Ádámért aggódtak a zsűritagok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Konyhafőnök 8. évadának versenyzője hosszú utat járt be, mire kék köténnyel a nyakában beállhatott főzni a gasztroreality egyik pultja mögé. 

Kiss Norbert Ádám alig húszévesen az RTL Klub Híradójának riportereként kezdte a tévés karrierjét, majd Hollandiába költözött, végül úgy döntött, a főzésben teljesedik ki. 

A Konyhafőnök versenyzője agyi trombózis miatt került a sürgősségire

Nagyon komolyan vette a felkészülést, és mindent dokumentált: a jeges vízből szedte az osztrigát, és homárvadászatra ment, hogy minél jobban megismerkedjen az alapanyagokkal. Fél éven keresztül a megmérettetésre tréningezte magát, ám az álma a finisben majdnem szertefoszlott.

konyhafőni
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- A verseny felvételének előtti reggelén agyi trombózist kaptam. Baromira fájt a fejem, fájt a szemem, és szédelegtem egy kicsit. De azt mondtam, én ezt nem adom fel, megyek - árulta el a Fókusznak.

Nagyobb volt a baj, mint gondolta. Az állapota folyamatosan romlott, majd a stúdióból egyenesen a sürgősségire szállították. Egy hétig tartották bent a kórházban, ahol vérhígítót kellett szednie a kialakult vérrög miatt.

- A verseny előtti estén engedtek haza. Én úgy voltam vele, hogy ezt nem fogom feladni. Ott fogok állni, és nem fogok arról beszélni, hogy nekem milyen fájdalmaim vannak. Mai napig vérhígítót szedek, és sokat kell innom. Nem repülhetek, és lesz egy kivizsgálásom a jövő hónapban.

fókusz
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Sárközy Ákos versenyzője egyébként nem csak a műsorból lehet ismerős, Kiss Norbert Ádám több száz riportot készített az RTL Klub Híradójának riportereként. A tévés pályafutása húsz esztendővel ezelőtt indult. A Házon kívül és a XXI. század című produkciókban is dolgozott, munkásságáért pedig Junior Prima díjjal tüntették ki.

Hat évvel ezelőtt döntött úgy, hogy karrierjét külföldön folytatja tovább, Hollandia legnépszerűbb főzős csatornája számára készít anyagokat. Rengeteg Michelin-csillagos szakáccsal beszélgetett már, a top 100-as listából 17-en adtak neki interjút.

Rácz Jenő párja bikiniben

Rácz Jenő keményen dolgozott az elmúlt hónapokban is, hiszen 2021. május 3-án került adásban A Konyhafőnök nyolcadik évada. A sztárséf így április 24-én repülőre szállt párjával, Gyuricza Dórival, akiről vadító bikinis fotók születtek a nyaralás alatt.

Ezt is szeretjük