Teljesen egyedül újította fel szülei lakását a 12 éves tini: álomszép lett a végeredmény

A 12 éves tini, Bea Levache nagy fába vágta a fejszéjét.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A karantén időszaka roppant nehéz volt nemcsak az idősebb, hanem a fiatalabb generáció számára is. A pandémia begyűrűzésével teljesen felborult az addigi megszokott életük, a hétköznapok más ritmusra váltottak, nem találkozhattak barátaikkal, hosszú hónapokig nem élhettek társasági életet, ami ebben a korban kiváltképp fontos számukra.

Bea Levache a lezárások idején - ahogy a legtöbb tini - a digitális oktatás után gyakran unatkozott otthon egyedül, miközben az édesanyja, Susie próbálta magát utolérni a munkában és a ház körüli teendőkben. Akkor jött az ötlet, hogy az édesanya megkérje lányát, nincs-e kedve neki is besegíteni a lakás kicsinosításába.

Lelakott lakásból álomszép otthon

Susie megkérte lányát, mérje le és számolja ki, mennyi fali panelre lesz szüksége. Megmutatta neki, hogy kell használni a munkapadot, a fúrót és a kézifűrészt, a tininek pedig olyannyira megtetszett a barkácsolás, hogy minden szabadidejét ezzel töltötte, és végül egy hét alatt álomszép otthont varázsolt maguknak.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító- és ajánlóképek: BoredPanda

Ezt is szeretjük