Angyalföldön most építenek korcsolyapályát, és használni is lehet - Szuper családi programokat mutatunk
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi gyerekprogramokat.

csalad nyaron
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dübörög a nyár, a jobbnál jobb ingyenes gyermek és felnőtt programok pedig szépen szállingóznak az ország több pontjába. Ne feledd, ha otthon maradtok, lemaradtok!

Ezen a hétvégén Visegrádi Palotajátékokkal, Veronaki koncerttel, a Majorka Színház ingyenes előadásával, nyári korcsolyapályával és a Hotel Transylvania harmadik részével várnak benneteket.

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

Visegrád, vár és műemléki környezete - július 13-15.

Nyolc országból közel ezer szereplő érkezik minden év július második hétvégéjén Visegrádra, hogy méltóképpen felidézhessük a királyi székváros legfényesebb történelmi eseményét. E három napon látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várja az idelátogatókat, és természetesen a méltán híres királyi palota, gyönyörű reneszánsz kertje és a Salamon-torony is újra pezsgő középkori élettel telik meg.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Veronaki: Kuruttyoló békakirály

Badacsony, KULTKIKÖTŐ - július 14., 18.00

Kuruttyoló békakirály az egész világot bejárja, hogy meséket és zenéket gyűjtsön – velünk és nekünk. Fejér Simon és Mogyoró Kornél zenei játéka teszi teljessé a mesével fűszerezett koncertélményt. A triókoncert repertoárján az afrikai gyermekdalok feldolgozásán keresztül az indiai, lappföldi, litván, pakisztáni, magyar népdalokon kívül sok zenei csemegét találhatunk még. A gyermekeknek és családoknak, felnőtteknek is egyaránt szóló koncert igazi zenei világjáró körút.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Mozgásban a kultúra! - Csúszkálás a hőségben!

Budapest, Béke tér - július 14., 15.00 - 19.00

A nyár legmelegebb hónapjában egy négy évszakos korcsolyapályát építenek fel a Béke téren, melyen a nagy melegben is élvezhetitek a csúszkálás örömét.

A programról bővebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kékfestőinas

Budapest, Interaktív Meseszínpad - július 14., 10.30

Palkó, a szegénylegény csodálatos álmot lát, amit azonban nem árul el senkinek. A király, megunva a makacskodást, befalaztatja. A török szultán eközben nehéz, szórakoztató feladatokat küld a királynak. Ha nincs jó válasz, elvész az ország, és a királylány a szultán 18. felesége lesz. A falon túlról Palkó segít. Midőn a veszély elhárul, a király leromboltatja a falat, és összeadja a haza két ifjú megmentőjét. És hogy mi volt Palkó álma? Kiderül a meséből.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

Országszerte július 12-től a mozikban

Mavis, Drakula édes kicsi lánya különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás részének tekintik magukat. De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csakhogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. 6 éven felülieknek ajánlott!

A programról bővebben itt olvashatsz.

Nyitkókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük