Életnagyságú társasjáték, lovaglás és trambulin is vár hétvégén: családi programajánló
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi gyerekprogramokat.

anya lanya trambulin
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A június lassan tovaszáll, de nem úgy a nyár, ami szinte most kezdődik csak igazán! Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok egyaránt örömüket lelhetik a változatos családi programokban az ország valamennyi pontján.

Ezen a hétvégén Pöttömkerttel, az Évadzáró ünnepével, Klárisok mesekoncerttel, Zsolnay Fényfesztivállal és A jövő technológiái kiállítás záró hétvégéjével várnak benneteket.

Pöttömkert a Czutorborsók zenekarral

Budapest Park - július 1., 9.30 - 15.00

Minden hónap első vasárnapja a gyerekeké a Budapest Parkban! Július elsején ismét várnak benneteket a Pöttömkertbe, ahol megismerkedhettek Kresz Géza Utazásaival. Az állandó foglalkozások - arcfestés, életnagyságú társasjáték, Mini Disco, lovaglás és trambulin - mellett lesz Kerekítő baba-mama foglalkozás, CSOPA interaktív bemutató, és megnézhetitek a Batyuszínház előadását is. A rendezvény ingyenes!

A programról bővebben itt olvashatsz.

Egy csónakban evezünk - V4 Évadzáró ünnep

Budapest, Várkert Bazár, Müpa - június 30., 10.00 - 22.00

A Visegrádi Csoport 2017-2018. évi magyar elnökség évének záró eseménye egy egész napos rendezvénysorozat, mely két helyszínen és az őket összekötő Dunán zajlik június 30-án a MÜPA és a Várkert előtt. Reggel 10 órától egész nap ingyenes programokkal várnak benneteket, a gyermeknek bábkészítés, mesejátékok, az egész családnak számtalan izgalom, gasztrokulturális kínálat és beszélgetések, irodalmi ízelítők, koncertek széles választéka és filmvetítés lesz a négy ország közös kulturális kincseiből.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Klárisok mesekoncert klub

Budapest, Magyar Mesemúzeum - június 30., 11.00

Korzenszky Klára énekesként és gyermekpszichológusként egyaránt fontosnak tartja a játék és a mese szerepét a gyermekek egészséges személyiségfejlődésében. A mesekoncertek során a gyermekpszichodráma módszereit felhasználva a fantáziára, szerepjátékra, valamint a mintha-élményre helyezve a hangsúlyt közös énekléssel, játékkal, interaktív módon, együtt alkothatjátok meg a mindannyiunk számára biztonságos útmutatásként szolgáló mesét.

A programról bővebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

A jövő technológiái

Budapest, Kids Fusion Élményközpont - június 30-ig látogatható

A hamarosan záró interaktív kiállítás 3000 négyzetméteren, komplexen vonultatja fel a jövő technológiai fejlesztéseit. A helyszínen találkozhattok a világ újdonságaival, a közeljövő áttörő fejlesztéseivel, melyeken a legnagyobb technológiai cégek szakemberei dolgoznak, és hamarosan a hétköznapok meghatározó részévé válnak. Robotokkal, VR-technológiával, okos szemüvegekkel, távvezérlésű okos otthon modelljével, elektromos autókkal várnak benneteket, valamint bemutatják a jövő digitális iskoláit, és feltűnik a mesterséges intelligencia is.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Zsolnay Fényfesztivál

Pécs, Zsolnay Negyed - június 28. - július 1.

Gladiátorok, Vesta-papnők, ó- és középkori harcosok, történelmi divatshow, zsonglőrök, tűztáncosok, ötméteres sárkányok és még több tucat látványos érdekesség várja az ország minden szegletéből a Pécsre látogatókat. Na meg éjszakai fényfestés minden mennyiségben és felületen az egész belvárosban! A gyerekeket fénybütykölde, cirkuszi játszóház, diafilmvetítés, filmes foglalkozások, varázsóra és mindenféle zsonglőrmutatvány szórakoztatja majd.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük