Ebédelj kókuszfagyit vattacukorfelhők alatt: itt most is gyereknap lesz
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

gyerek 1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyári szünet napjai szélsebesen pörögnek, ám szeptemberig még rengeteg jó buli ígérkezik a fővárosban és környékén. Most épp több helyszínen lesz zene és tánc, meseszombat és végtelen strandolás.

Ezen a hétvégén Középkori Forgataggal, Meseszombattal, Strandok éjszakájával, a Rutkai Bori Banda koncertjével és a Szerencsének Szerencséje című darabbal várnak benneteket.

Rutkai Bori Banda: Laton-laton Balaton

Balatonudvari, Fövenyes Kertmozi - július 27., 10.00

A Rutkai Bori Banda a Sárkányjárgány és a Pizsamátor című lemezek dalaival hívja kalandra a kedves közönséget: csíkos függőágyakban ringatózhattok, Piciklin száguldhattok, vattacukorfelhők alatt kókuszfagyit ebédelhettek, vagy a Balatonon vízibiciklizhettek, a stranddiszkóban pedig Rizibizi nénivel és bácsival rappelhettek, aztán körtáncot járhattok a tóba pottyanó naplementében, végül a Hordozható Tábortűz fényében különleges repülő lényekkel és járgányokkal kaphattok szárnyra.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Középkori Forgatag

Diósgyőri vár - július 26-28., 9:00-19:00

Magyarország egyik legnagyobb történelmi játékának ad otthont a diósgyőri vár és a Lovagi tornák tere. A XIX. Középkori Forgatagon valósághű viadalok, nagyszabású fáklyás felvonulás, számos hagyományőrző csapat bemutatója és a diósgyőri vár népe is vár benneteket!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Szerencsének szerencséje

Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad - július 27., 10.30

Levente királyfi elindul feleséget választani. Aranyvirágra hamar rátalál, de az apja, Karc király - ármányos varázslatokkal - meg akarja akadályozni a fiatalok házasságát. A királyfi jó barátja és segítője a mókás, ám eszes Tódor kihallgatva a madarak beszélgetését, túljár Karc király eszén. Most azonban ő kerül bajba! Így hát Levente királyfi kalandos utat jár be, míg megtalálja Szerencsének Szerencséjét, hogy megmentse barátját.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Meseszombat

Budapest, Holnemvolt Vár - július 27., 9.30-19:00

2019. július 27-én, szombaton egész nap mesés programok várnak benneteket a Holnemvolt Várban! Mesemondók, meseelőadások, arcfestés, gólyalábasok és számos más izgalmas program vár rátok!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Strandok éjszakája a Dagály fürdőben

Budapest, Dagály strand - július 26., 10.00-19.00

2019. július 26-án izgalmas programokkal várnak benneteket a Dagály fürdőben: családi és gyerekprogramok egész nap a gyerek- és strandmedencénél. Kipróbálhatjátok a Nagy Családi Vízi Mini Discót, részt vehettek egy izgalmas nyomkereső játék kalózos változatában, lesz kvíz, arcfestés, SUP-jóga-bemutató és Óriás lánchíd-ügyességi játék is.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Képek forrása: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük