Online gyerekruha-outletek: innen rendelj olcsót, de újat
Ha olcsót, de újat szeretnétek venni, az outletek remek megoldást nyújthatnak.

online-outlet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyerekek úgy nőnek, akár a gomba. Alig vette meg az ember, máris kinőtték az új ruhát. Nem könnyű ezt győzni anyagilag. A ruhák gyerekről gyerekre öröklődése, vagy, aki kedveli, annak a turkálók is jelenthetnek egy gazdaságosabb megoldást a hagyományos üzleteknél, de van még egy lehetőség, ha valaki új ruhákat szeretne.

Az online gyerekruha-outletek nemcsak kényelmes, otthoni vásárlást tesznek lehetővé, ami szülőként, lássuk be, áldásos dolog, hanem új, de olcsó holmik vásárlását is. Négy szuper online gyerekruha-outletet ajánlunk figyelmedbe.

BabaVár outlet

A szigethalmi székhelyű BabaVár oldalán baba- és kisgyerekruhák, valamint kismamaruházat is elérhető. Ez a webáruház olyan, mintha egy többszintes, óriási baba-mama-áruházba térnénk be.

Babaruhákból body-k, kombidresszek, tipegők, nadrágok, szoknyák, hálózsákok, overallok, kabátok, sapkák, sálak és kesztyűk is elérhetők. Fürdőruha és ünnepi viselet szintén színesíti a kínálatot.

Nemcsak a termékkategóriák említésre méltók, de az egyes kategóriákon belüli változatosság is. Csak body-ból és kombidresszből 11 oldalon, tipegőből 12 oldalon, hálózsákból és pizsamákból ugyancsak 11 oldalon át válogathatnak a nézelődők, a legváltozatosabb színekben, természetesen cuki mintákkal. Ami külön említendő előnye az outletnek, hogy koraszülöttméreteket is árulnak.

Minden, ami babaholmi

Itt valóban minden beszerezhető, amire csak szükség lesz, nem csupán ruhák. Babaápolási termékek, bútorok, babakocsi és autósülés is kapható az outletben. A termékkatalógust felmérve azt látjuk, változatos, igényes és tetszetős a kínálat.

Babaápolási termékekből a fürdetés és babaápolás, a pelenkázás és a szobatisztaságra szoktatás kellékei találhatók meg az outletben. Több különböző orrszívó, hagyományos és csúszásgátlós babakádak, kádállványok, fésűk, törölközők és babamérleg is van, valamint fogápoláshoz szükséges termékek és kisgyerekeknek való fürdőszobai fellépő is elérhető.

A fürdőszobai kellékeken túl a gyerekszoba is könnyűszerrel felszerelhető az outlet kínálatából, mivel számos rácsos ágyat, bölcsőt és gyerekágyat, valamint pelenkázókat, matracokat, szükséges textileket, kiegészítőket is megtalálni a kínálatban.

Ami csak a babaetetéshez kell - az edényektől a cumisüvegekig, etetőszékek, előkék és melegítőeszközök -, elérhető az outletben. A kismamák mellszívót, melltartóbetétet és egyéb, a szoptatás időszakában fontos, szükséges kellékeket is beszerezhetnek innen, ugyancsak outlet áron.

Mango outlet

Mango Outlet oldalán felnőttként saját részre is érdemes szétnézni, hiszen a stílusos, spanyol márka termékei jóval jutányosabb áron elérhetők, mint az üzletben vagy a márka elsődleges weboldalán.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Mango outletében gyerekruhák 0-14 éves korig érhetők el fiúk és lányok részére. Hasznos infó, hogy fehérneműk, bababody-k és hasonló, alsó ruházati termékek nem érhetők el a baba- és gyerekkínálatban.

A márkáról tudni kell, nem feltétlenül a gyermekiség, sokkal inkább a stílusosság, a vagányság, a divat jegyében tervezik ruháikat. Darabjaik letisztultabbak a megszokott gyerekruháknál, és sok közülük valamelyest a felnőtt kollekciókra hajaz. Ha valaki a mesefigurás öltözékekkel szemben az elegáns, kis hercegnőkéhez, kis hercegekéhez fogható, esetleg a gyerek-divatdiktátorokhoz illő külsőt részesíti előnyben, ezen az oldalon érdemes szétnéznie, és jó áron, alaposan bevásárolnia a gyereknek a minőségi holmikból.

H&M online

Nem nevezik outletnek, de voltaképpen annak tekinthető: a H&M online oldalán folyamatos leárazásban válogathatók a gyerek- és felnőttruhák, akár az eredeti ár töredékéért. Megjegyezzük, leárazott kismamaruhák is elérhetők a női kollekción belül.

A menü Leárazás fülére kattintva érhető el a babáknak, gyerekeknek szánt készlet, ahol méret és nem szerint osztályozva találhatók a ruhák. A készlet folyamatosan bővül, de olykor szemfülesnek kell lenni, mielőtt elkapkodják a méreteket.

Ami a ruhák jellegét illeti, a H&M gyerekkollekciója képezhetné az átmenetet a klasszikusabb gyerekruháktól megszokott cukiság és a fentebb említett, letisztult, stílusos Mango darabjai között. A H&M-nél egyaránt elérhetők a mesefigurás gyerekruhák és a felnőttesebbek is. Ez a széles paletta nagy előnye ennek a márkának, hiszen mindenki megtalálhatja a kedvére valót, elegánstól a cukiig, hercegnőstől a mesefigurásig. A H&M kiegészítőket is kínál gyermekek részére, illetve alsóruházat is elérhető.

Brendon outlet

Jó tudni, hogy a Brendon babaáruháznak is van outlet részlege, melyen számos termék jóval az eredeti ár alatt érhető el, ruháktól a babakocsikig. Kifutó és akciós áruk is fellelhetők, de listánkban mégis kakukktojás. Bár online megtekinthető az outlet kínálata, a holmik csak a helyszínen vásárolhatók meg, nem rendelhetők.

A főoldal aljára görgetve vagy erről a linkről kattintható le, hogyan közelíthető meg autóval a fizikai valójában is látogatható outlet.

A Brendonról tudjuk, hogy alapvetően nem a legolcsóbb áruház, de termékkínálata hozza is azt a szintet, minőséget és változatosságot, amit az ember a pénzéért cserébe várhat. Outlet áraik, ahogy az lenni szokott, természetesen barátságosabbak az eredetinél, de a minőség ugyanaz. Ezért érdemes itt szétnézni.

Itt minden van!

Ruhák és babaholmik széles tárháza, megbízható lelőhelye: baba- és kisgyermekruhák, nadrágok, szoknyák, garnitúrák, pulóverek, rugdalózók, kabátok és egyéb öltözékek mellett babaápoláshoz és etetéshez szükséges termékek, hordozók, autósülések, babaszobabútorok, biztonsági eszközök is elérhetők széles választékban.

Képek: Getty Images.

Ezt is szeretjük