7 könnyű és egészséges vacsora nyárra, amit a gyerek is szeretni fog - Ha kifogytál az ötletekből

A közelgő nyári szünetben még több fejtörést okoz a gyerekek étkezése.

tonhalas-tesztasalata

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyáron a közös nyaralások, szabadságok idején sok család több időt tölt együtt. Ezeket a napokat, heteket mind a szülők, mind a gyerekek nagyon várják.

Ám a lassan beköszöntő nyári szünet idején évről évre felmerül a dilemma, hogy mit is egyen a gyerek. Ebben próbálunk egy kicsit segíteni.

Nyári ételek gyerekeknek

Ha az óvodás, kisiskolás korosztályon múlna, valószínűleg megrekednétek a fagyi-pizza-hot dog Bermuda-háromszögben, ám szülőként általában felmerül olyan igény is a gyerekek táplálásával kapcsolatban, hogy legyen egészséges az elfogyasztott étel. Ha időről időre kifogysz az ötletekből, ehhez adunk egy kis ihletet.

Olvass tovább: 8 finom és egészséges köret gyerekeknek

Idő- és fantáziahiány miatt sokan leragadnak a krumplinál, pedig számos más zöldség is létezik, melyből izgalmasabb - és jó eséllyel a gyerekek által is kedvelt - köret varázsolható. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük