Mi a gyerkőc keresztneve?
Ez az életfeladata
A keresztnevekkel együtt jár egy bizonyos életfeladat is. Tudd meg, a te csemetédé mi!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az, hogy egy gyermek  hová születik, már alapjában véve meghatározza az életét, ám ezen felül még sok-sok befolyásoló tényező létezik, ami jobbra vagy balra tereli majd a sorsát.

Ilyen a keresztnév is, vele ugyanis a gyerkőc életfeladatot is kap. Ha szeretnéd tudni, mi a csemetéd életfeladata, az alábbi hat áprilisi név között ott lehet, illetve a cikkben található többi linkre kattintva is rábukkanhatsz a leírására.

Bíborka - április 6.

A név azt jelenti, bíbor. A vele járó életfeladat az anyagi biztonság, a jólét megteremtése és fenntartása.

A név viselője számára fontos, hogy másoknak segíthessen, így bárki is fordul hozzá, akár gyerekként a kistestvére, akár felnőttként kollégája, rokona, barátja, ő mindig mindent megtesz, hogy megoldást adhasson.

Igazán érzelemgazdag ember, számára a kötődés és a szeretet nagyon fontos. Ragaszkodó és családcentrikus.

Sajnos a kudarcot rosszul viseli, ezen érdemes már gyerekkorában dolgozni. Szülőként ez egy nehéz, ám annál fontosabb feladat.

Ida - április 13.

A név jelentése az, hogy harci istennő. A névhez társuló életfeladat a másokért való kitartó és feltétel nélküli küzdelem. Bármit is tesz, a saját érdekei elébe helyezve teszi azt. Minél többet segíthet és dolgozhat másokért, annál sikeresebb lesz.

Sajnos épp ez az, amin elcsúszhat, ugyanis, miután megismeri sikere kulcsát, öncélúan kezdheti azt alkalmazni. Magával ragadhatja a hatalomvágy. Felnőttként egy magabiztos, erős pár mellett lehet majd boldog, ám kapcsolatában is éreznie kell, a másik félnek szüksége van rá.

Kitti - április 30.

A név azt jelenti, hogy tiszta, ártatlan. Egy kislányhoz remekül illik. A vele járó életfeladat, hogy megtanulja szabad akaratát az arany középúton tartani.

Számára nagyon fontos a szabadság, nem viseli jól a tiltást, tart az elköteleződéstől, a családalapítástól. Gyerekként kicsit nehéz eset lehet, felnőttként, párkapcsolatban is eléggé kemény dió.

Vonzzák az extrém dolgok, kisgyerekként nem nagyon van félelemérzete, ezért gyakran megsérülhet. Felnőttként számára akkor kezdenek izgalmassá válni a dolgok, mikor mások már rettegnek. Érdeklik az extrém sportok.

Áron - április 2.

A név azt jelenti, hegyi. A viselőjének életfeladata a hittel van összefüggésben.

Meg kell tanulnia elfogadni önmagát, illetve másokat is. Tudomásul kell vennie, hogy vannak dolgok, melyeket nem változtathat meg.

Fontos neki, hogy gondoskodhasson. Kisgyerekként nagyszerű bátyus lehet belőle, aki megvédi húgát vagy öccsét mindenáron, és örömmel segíthet még a baba körül is. Vonzzák a művészetek, kicsiként szeret rajzolni, festeni, nagyobb korában akár még művész is válhat belőle.

Sajnos lehetnek félelmei, szorongásai, melyeket elfojthat. Gyakran álmodhat rosszat, és a helyzet komolyra is fordulhat, ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni.

Richárd - április 3.

Azt jelenti, erős fejedelem. Az életfeladata, hogy vezessen másokat.

Szimpatikus személyiség, aki vonzza a társaságot. Szeretik az emberek, ő az a főnök típus lehet felnőttként, akit kedvelnek a beosztottjai.

Szüksége van a sikerre, nem tud alárendelődni. Vezető beosztásra termett. Gyerekként az osztály kulcsfigurája lehet.

Felnőttként a kapcsolatában domináns. Abszolút nem bírja a kudarcot, erről érdemes sokat beszélgetni vele gyerekkorában.

Vilmos - április 6.

Azt jelenti a név, hogy erős akaratú, védelmező. Ez a két tulajdonság igazán jó emberi tulajdonságnak mondható. Életfeladata, hogy tekintélyt szerezzen.

Céltudatos, a legritkább esetben adja fel, amit elképzelt. Nem viseli jól, ha veszít, vagy, ha valami nem jön össze. Ilyenkor úgy érzi, mások szemében kevesebb lett.

Irányító személyiség, az életnek minden területén erre törekszik. Munkában és magánéletben egyaránt. Párkapcsolatban domináns jellem.

Mivel eléggé akaratos, kisgyerekként nem a könnyű esetek táborát erősíti, de ettől függetlenül igazán szeretni való kis lurkó.

Ezt is szeretjük