Mi a gyerek neve?
Ez a dolga a Földön
Az ezotéria szerint a lélek leszületése előtt megválasztja azt a feladatot, amit földi léte során teljesíteni fog. Tudd meg, csemetéd miért érkezett közénk!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezoterikus felfogás szerint a keresztnév nemcsak viselője személyiségéről, motivációiról és céljairól árulkodik, hanem azt is megmutatja, hogy az illető milyen életfeladattal született le a Földre.

Van, aki szeretetet visz környezetébe, más egymás elfogadására és megbecsülésére tanítja a körülötte lévőket, és akad olyan lélek is, aki az anyagi világban való boldogulása révén egyfajta védőhálót nyújt a nála gyengébbeknek. Vajon csemetédnek mi a dolga ebben a megtestesülésében? Cikkünkből megtudhatod.

Inez - Szent, tiszta, szemérmes

Inez nevű gyermeked életfeladata, hogy szeretetre tanítsa környezetét. Segítségére lesznek ebben az olyan nőies minőségek, mint az elfogadás, az együttérzés és az odaadás. Mindezt elsősorban családja körében kamatoztathatja - kiváló társ és anya válik belőle.

Ami pedig a pályaválasztást illeti, leginkább olyan területen tud kiteljesedni, ahol éppen a fenti tulajdonságokra van szükség. Nagy valószínűséggel valamilyen segítő jellegű foglalkozás áll közel hozzá, de nem kizárt, hogy a művészet valamely - vagy akár több - ágában is tehetségesnek bizonyul.

Így persze nem lesz az élet császárnője, de mindig rendelkezik majd annyi tartalékkal, hogy anyagi nehézségekkel ne kelljen küszködnie sem neki, sem pedig szeretteinek.

Franciska - Francia

Franciska nevű csemetéd azért született a Földre, hogy egymás elfogadására és megbecsülésére tanítsa a szűkebb vagy tágabb környezetében lévőket. Mindezt kétféle módon is megteheti: a családján, illetve a hivatásán keresztül. Előbbi esetben csodálatos anya lesz majd belőle, aki valódi értékeket mutat gyermekeinek.

Ha pedig a második utat választja, veleszületett bája mellett a nyilvánosságot is felhasználja majd célja elérése érdekében, például újságíróként, szóvivőként vagy akár diplomataként. Számára a buktatót az jelenti, hogy - bár erre semmi oka - az önmagába vetett hite nem elég erős, így az esetleges negatív visszajelzések elbizonytalaníthatják. Tanítsd meg már most arra, hogy nem lehet, de nem is kell mindenkinek megfelelni.

Beáta - Boldog

Beáta nevű gyermeked azért jött közénk, hogy biztonságos hátteret alakítson ki és tartson fenn a hozzá közel állók számára. Ennek megfelelően rendkívül egészséges viszonyban áll a pénzzel.

Bár tudja, hogy nem ez a boldogság záloga, tisztában van azzal is, hogy - mint egyfajta eszköz - közrejátszik annak elérésében. Következetessége, kitartása, nem utolsósorban pedig kiváló üzleti érzéke révén mindig lesz belőle csemetédnek annyi, hogy se neki, se más, számára fontos embereknek ne kelljen szűkölködnie.

Ha pedig módjában áll, karitatív tevékenységekből is kiveszi a részét, és - az ésszerűség határain belül - a rendelkezésére álló anyagi javakból önzetlenül juttat a rászorulóknak is.

Emőke - Anyatejjel táplált újszülött

Emőke nevű kislányod életfeladata a boldog család és a meleg, békés otthon megteremtése. Az égiek az ehhez szükséges tulajdonságokkal is felruházták - kevés gyengédebb és empatikusabb embert találni nála, a másokról való gondoskodásban pedig különös örömét leli.

A fentiek tükrében nem meglepő, hogy csodálatos társ és anya válik majd belőle. Ez azonban hosszabb távon nem elégíti ki - segítsd őt megtalálni azt a hivatást is, amiben kiteljesedhet. Gyors felfogásának és jó gyakorlati érzékének köszönhetően sikeres lehet például a kereskedelem vagy a pénzügyek területén.

A legjobbak gyerekeknek
Könyvet, CD-t, filmet, programot keresel? Itt mindent megtalálsz, ami a gyerkőcöt is érdekelni fogja!

Ilyen a tökéletes játszósarok

Bármilyen céllal érkezett is csemetéd, a legfontosabb fejlesztőtevékenység számára is a játék. Videónk segítségével megteremtheted számára az ehhez szükséges körülményeket.

Krisztián - Krisztushoz tartozó

Kirsztián nevű csemetéd vezetőnek jött a Földre - ám nem a hatalomvágy, hanem a szeretet és a bölcsesség jegyében. Kifejezetten keresi azokat az élethelyzeteket, amelyekben irányíthat. Így a klasszikus családmodell áll majd közelebb hozzá, ahol a védelmező apa és társ szerepét töltheti be. Hivatásában pedig mind feljebb halad majd a ranglétrán, és egyre több ember főnökévé válik - mindezt azonban oly módon teszi, hogy az valamennyi érintett számára a lehető legkedvezőbb legyen. Ugyanakkor a mások fölött való rendelkezés ellentmondást nem tűrővé teheti - ezt megelőzendő tanítsd őt toleranciára és kompromisszumkészségre.

Adrián - Hadriai

Adrián nevű csemetéd azzal a céllal jött közénk, hogy küzdeni akarása és optimizmusa révén erőt öntsön a körülötte lévőkbe.

Kifejezetten élvezi a versenyhelyzeteket, és a legkilátástalanabb körülmények között is képes megtalálni a kiutat - sőt, nem ritka, hogy egy-egy vesztes pozícióból végül is győztesként kerül ki. Így aztán gyorsan népszerűvé válik mindenkori környezetében, sokan pedig egyenesen példaképként tekintenek rá.

Hivatásbeli előrejutásában azonban akadályozhatja az, hogy rosszul tűri az irányítást, így még kiskorában érdemes megtanítanod arra, hogy mindenki fölött és mindenki alatt van valaki - ez a dolgok rendje.

Gergely - Éberen őrködő

Gergely nevű csemetéd azzal a feladattal érkezett a Földre, hogy az emberiséget szolgálja - ám nem valamiféle magasztos eszméket kergetve, hanem sokkal inkább gyakorlatias módon. Mindez emberi kapcsolataiban és hivatásában egyaránt megnyilvánul. A fentieknek köszönhetően akarva-akaratlan kivívja környezete tiszteletét és szeretetét, így - néhány kisebb-nagyobb nehézségtől eltekintve - alapvetően jól boldogul majd. Elősegíti ezt veleszületett állhatatossága is: a hirtelen támadt, korszakalkotó ötleteknél többre tartja a kitartó munkát, mint ahogy a hozzá közel állókhoz is mindvégig lojális marad.

Szilárd - Állhatatos, következetes

Csemetédnek mindig lesz valamiféle célkitűzése, melynek révén nemcsak a saját, hanem a körülötte lévők életet is igyekszik jobbá tenni. Ettől pedig - nevéhez méltó módon - senki és semmi nem képes eltántorítani, és ha esetenként nem is könnyen, de mindig keresztülviszi azt, amit eltervezett. Meghatározó személyiségvonásai mellett segítségére lesz ebben kiváló intellektusa is, melynek révén kiemelkedik majd mindenkori környezetéből.

Az egyetlen csapdát számára a rugalmatlanság jelentheti. Jó, ha már kiskorában tudatosítod benne, bár nagyon is fontosak az elvek, adódhat olyan helyzet, amikor - valamennyi érintett érdekében - célszerű felülbírálnia azokat.

Ezt is szeretjük