Mennyit kell küzdenie felnőttként a gyermekednek? Ilyen lesz a jövője horoszkópja szerint
Csillagjegye szerint ez vár rá.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyermekednek bizonyára a legszebb és legjobb jövőt reméled, és mindent megteszel azért, hogy az ehhez vezető úton haladjon, és boldog gyerekből boldog felnőtté cseperedjen. A remények mellett azonban élhet benned a kíváncsiság is, vajon mit tartogat számára a jövő: horoszkópja megjósolja, milyen élete lesz.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Gyermeked céltudatosságának köszönhetően egész életében tudni fogja, honnan jött, hol tart, és hová szeretne eljutni, ami egy nagyszerű alapot ad neki ahhoz, hogy jövője a lehető legjobban alakuljon. Kell majd küzdenie, de mindig meglesz benne az az akaraterő, ami előreviheti, és átlendíti a nehezebb helyzeteken. Végül nyertesen jön ki.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bika a gyermeked? Akkor minden bizonnyal csupaszív gyerek, és ez felnőttként is így lesz. Jóindulata miatt érhetik majd kellemetlenségek, például kihasználhatják, mélyen szerető szíve miatt pedig megélhet jó néhány csalódást. Minden egyes nappal többet tapasztalva a világból meg fog azonban lélekben erősödni, és megtanulja kezelni a világot.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként a gyermeketeket egész életében elkíséri majd a humorérzéke, mely átsegíti őt a nehezebb időkön is. Bár alapvetően szerencsésen alakul a sorsa, sajnos lesznek ilyen periódusok is, amikor azonban nagyon jól feltalálja majd magát. Életrevaló, energikus gyerek, akin nem fog ki még a legfaramucibb élethelyzet sem.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként életében egy belső lelki utazást él végig gyermeketek, melynek során önmagáról és a világról sok mindent meg kell és meg is fog tanulni. Érhetik ugyan csalódások, de kiolthatatlan lesz benne az akarat a jobb, a javulás, a pozitív változás iránt. Szerencsés, mert sokakban ez elveszik az idők során, de benne megmarad.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként felívelő karriere lesz a gyereknek felnőttként. Ezt már az is megjósolja, hogy gyerekként is karakán és domináns jellem lehet. Amit elér az életében, azt kemény munkával, ám élvezettel éri el, ami nagy szerencse. Az elismerés mindig fontos lesz neki, annak hiánya okozhat nehezebb időszakokat életében.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Nagyra törő álmokkal a szívében cseperedik gyerekből felnőtté, álmait pedig kitartással és akaraterővel meg is tudja valósítani. Mindig határozott elképzelése lesz az útját illetően, és ebben nem lesz, ami eltántorítsa, hiszen szemében az lesz az egyetlen járható út. Arra azonban ügyelnie kell majd, hogy mindez ne szorítsa háttérbe a magánéletét.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg jegyével egy nagy adag pozitív hozzáállással a lelkében vág neki a gyerek a nagybetűs életnek. Ez nagy szerencse és legyőzhetetlen fegyver a mai világban, így minden esélye megvan arra, hogy terveit sikerre vigye. Lehetnek ugyan időszakok, amikor már-már megdől benne ez a hozzáállás, de egy apró reménysugár is újra feléleszti azt.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szenvedéllyel, c'est la vie elven éli majd az életét. Mindenfelé elmenne, mindent kipróbálna, mindenkivel megismerkedne - ezt a lendületet sohasem adja alább, és szinte mindig időhiányban szenved majd, mert a kötelezettségek mellett élni is akar. Ha ügyes, mégis juthat ideje mindenre, megélheti az álmait, így boldog és kiegyensúlyozott lesz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként nehezen viseli majd a kötelezettségeket, mert szabadságvágyával teljesen ellentétes a nyolcórás napi munkavégzés. Idővel mégis beleszokhat, de akkor lesz igazán boldog, ha olyan állást választ, amelyben jön-megy, és nem egy íróasztalnál ül. Így boldogan, lelki egyensúlyban élhet. Ellenkező esetben lesznek nehezebb időszakai.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bakként a gyerek életében a szerencse és a balszerencse egyaránt jelen lesz. Remélhetőleg túlnyomórészt a jó irányába billen majd a mérleg nyelve, de fontos, hogy ő is tegyen érte, hogy így legyen. Tanítsátok arra, hogy legyen figyelmes, és ismerje fel a lehetőségeit. Ha felismeri, akkor sokra viszi majd, és harmonikus életet alakít ki magának.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként a gyerek örök álmodozó, aki nemcsak az óvodában vagy iskolai szünetekben, de felnőttként is hajlamos képzeletébe feledkezni. A világ rideg valósága néha ki fogja őt ábrándítani, és ilyenkor nagy valószínűség szerint hangot is ad nemtetszésének. Lesznek helyzetek, amikor ez bajba sodorhatja, ezt fel kell ismernie, és elkerülheti a dolgot.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak a jegye? A gyerek életében számos fordulópont lehet, de minden ilyen egy mérföldkő lesz, amelynek átlépése során tanul majd valamit, és egyre bölcsebbé válik. Élete ezzel párhuzamosan lesz egyre harmonikusabb. Határozott terveit és ambícióit bizakodva követi majd, és lesz benne akaraterő  és bátorság ahhoz, hogy egyedül boldoguljon.

Ezt is szeretjük